Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan féltékeny?
A legjobb barátom egy fiú (hívjuk Tamásnak), akivel immáron 8 éve ismerjük egymást, sose volt köztünk semmi komoly, bár ő egyszer bevallotta, hogy szerelmes belém, de ez régen volt már és azt mondta, hogy jelenleg csak barátként tekint rám.
Most van egy párkapcsolatom, és a barátom nagyon nem nézi jó szemmel, hogy közös programokat szervezek Tamással (mozi, kézimeccsek, közös ebédek, stb). Már 2 napja nem beszél velem, mert Tamással elmentem megnézni az új James Bond filmet. Tudja, hogy csak barátok vagyunk, hiszen nekem Tamás olyan, mintha a testvérem lenne, sokat tud rólam és sok nehéz helyzeten átsegített ezért nem szeretném Őt elhanyagolni, de a barátomat sem szeretném megbántani. Egyébként a barátomnak bemutattam már Tamást, de nagyon lekezelő volt vele.
S ugyan mire föl kezeli le Tamást a barátod?
Ha belegondolna, Tamás sokkal jobban ismer téged, mint ő.
Vagy ez nem is szempont?
Gondolkodj fordítva! Neked jól esne, ha a barátod egy másik lányt vinne el moziba, ebédelni, vacsorázni? Nyilván te is féltékeny lennél nemde?
Egy párkapcsolat olykor arról is szól, hogy a baráti kapcsolatokat át kell rendezni és máshova kell vinni a találkákat. Nem egy sötét és csöndes moziterembe, hanem egy világos és népszerű szabadtérre pl, sétálni egyet a nyílt utcán, ilyesmik. Emellett pedig korlátozni a találkákat. Nem kell mindennap, bőven elég heti vagy kétheti egy alkalom.
lehet hogy te úgy tekintesz erre a Tamásra, mint testvérre/haverra akivel bedobsz egy hambit vagy vmi, de gondolj bele tényleg a fordított helyzetbe.
A barátod am tudja hogy ez a Tamás szerelmet vallott neked anno? Mert akkor meg még érthetőbb a reakciója, ki az az épeszű aki ezek után elhinné hogy nem akar semmit tőled? (még ha te tőle nem is akarsz valóban semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!