Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok felháborodott/féltékeny?
Hát persze. Feltétlenül beszámolt volna neked róla, ha lenne okod féltékenységre. :P
De fennáll két lehetőség:
- Indirrekt pont azért számolt be, hogy nehogy féltékeny legyél.
- Direkt azért, hogy féltékennyé tegyen.
Válaszd ki a kedvedre valót. :)
Kedves 2.! Nem sajátítom ki, de miután 1 hete nem találkoztunk, kicsit fura nekem, hogy velem nem akar találkozni, de most hogy felhívta a csaj, hozzá egyből rohan... Lehet velem van a baj, de ez nekem rosszul esik.
Utolsó! Nem arról van szó, hogy megcsalna, tudom, hogy nem fog megcsalni. Csak a tény esik rosszul, hogy mindenki más előrébb van, mint én, még egy olyan havercsaj is, akiről tudom, hogy egyébként le se szarja a fejét...
szia! nekem is rosszul esne, és ugyanígy látom a dolgot ahogy te. Sajnos, nincs jó ötletem mit lehetne a pároddal tenni és nem akarok itt hülye tanácsokat osztogatni.
Talán játszd el ugyanezt vele te is, ha már hív, ne érj rá mert valami programod van.. aztán meg újra programod van, bulizni mész haverokkal:))) Ez csak egy ötlet.. de igazából nem tudom mi lenne a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!