Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok hogyan szüntessem meg?

Figyelt kérdés
Azért vagyok ilyen mert kicsi a cicim és ha a barátom akár tv-be neten v élőbe lát egy jobb adottságokal rendelkező csajt kiakadok nem bírom olyan rosszul érzem magam hogy olyan jól néznék ki csak ez az egy ami miatt elcseszettnek érzem magam és hogy változzak meg?lehet ha lefeküdnék pár pasival akkor jobban elfogadnám de nem akarok szakítani a pasimmal de már szegény kivan tőle hgy folyton vádolom meg idegesítem :S

2012. jún. 22. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szeret teljesen mindegy neki mekkora a melled.
2012. jún. 22. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:

az h kicsi az nagyon szubjektív . mekkora ?

másrészt ha a pasid szeret akkor így szeret ahogy vagy, ezen ne parázz :)

2012. jún. 22. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
igaza van az elsőnek.. ha szeret, akkor neki pont így vagy tökéletes.. ne piszkáld, gondolj arra, hogy így el fogod veszíteni!! (én is a piszkálásom maitt vesztettem el azt, akit szerettem és nagyon megbántam utána :( )
2012. jún. 22. 22:21
 4/4 anonim válasza:

1. Próbáld nem mutatni, hogy féltékeny vagy. Én is az a típus vagyok, de ha zavar valami akkor nem állok rögtön neki, mivel az kihatna a kapcsolatunkra.

2. Ha melled miatt választana más nőt, akkor gondolkodj el rajta, hogy ezzel a fiúval érdemes járni.. Mivel nem ezt kellene nézni a pasinak.. Az én elméletem szerint..

2012. jún. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!