Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom betegesen féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom betegesen féltékeny mit tegyek? :S Nem hiszi el hogy csak barátok!

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal és mindennél jobban imádom.. de nem tudom már elviselni a beteges féltékenységét. Alapból semmi gond nincs vele teljesen normális srác.. ez az egy baj van vele. Én nem akarok igy élni hogy minden nap azon aggódok hogy mikor dob ki (mert beképzeli hogy megcsaltam)és ez rendszeresen igy megy..

Vannak fiu barátaim akiket már többször mg akart verni mert beképzeli hogy kavarok velük. De én a barátaimat nem akarom elhagyni csak miatta mert az embernek szüksége van barátokra, akikhez odamehet, és sirhat ha baj van.

Egyik fiu barátommal csináltunk egy közös képet (amin nem csak ketten vagyunk hozzáteszem) és a barátom teljesen ki volt akadva az egészen meg hogy mi az hogy én képet csinálok vele meg átkarol(baráti hát ütögetés szerű) meg ilyenek..

itt a beszélgetés:

- Nem akarok ma veled találkozni. Majd csak jövö héten.

-de miért?

-nem akarok és kész

-jo bocs de nem fogok miattad teljesen elzárkozni a külvilágtol, a barátaimtol mert neked semmi nem tetszik.. a barátaimat osztod folyamat h ez milyen ronda meg milyen ronda.. meg h. levered az összeset (néha lányokat is oszt)

és nemtudom miért..

Nem tudom mit tegyek ez ellen.. hogyan szabadítsam meg ettől a kínzó féltékenységtől. Sajnálom is egy kicsit de nem tudok mit csinálni .. a barátok azok barátok maradnak örökké(nekem ők olyan barátok, akikre bármikor számíthatok bármiben, nem használnak ki, nem azok a tipikus kamubarátok) és nem akarom őket se meg a barátomat se elvesziteni.. :S

Szerintetek ez normális?

Mit javasoltok?

Mit tegyek?

2012. jún. 8. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
dobd ki. előbb-utóbb úgyis az lesz előle. az ilyen nem ember
2012. jún. 8. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dobd a pasit, az ilyen sose változik meg.
2012. jún. 8. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátod nem fog soha megváltozni. Vannak ilyen tipusú emberek. Birtokolni akar teljesen. Nem bírja elviselni, hogy rajta kívül is vannak számodra fontos emberek. Az önbizalma is csak látszólag van rendben. Szinte bármilyen hímneművel meggyanúsít majd. Fűvel-fával összerak és veszekszik. Előbb-utóbb meg fogod unni és ennyi...
2012. jún. 8. 15:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Leültem vele normálisan beszélgetni, és elmagyaráztam neki hogy meg kell változnia, próbáljon meg változtatni ha velem akar maradni, de erre az volt a válasz, hogy "én miattad nem fogok megváltozni"- na erre mit mondtok?
2012. jún. 8. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azt.

Dobd ki!

2012. jún. 8. 15:43
 6/10 A kérdező kommentje:
De ez sem olyan egyszerű mert mondtam már h mindennél jobban szeretem és nem tudnék nélküle élni :((
2012. jún. 8. 15:47
 7/10 Illuminált ***** válasza:
dehogynem tudnál. vagy akkor meg tűrd a baromságait...
2012. jún. 8. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a barátodat veszítsd el. Talán férfifejjel nem tudja elképzelni, hogy egy ellenkező nemű nem csak szexuálisan érdekelhet, de neked ettől nem lesz jobb.
2012. jún. 8. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Már miért is ölelgetsz te más srácokat?!

Ölelés nélkül nem bírod kifejezni, hogy jóban vagytok?

Minél több embert ölelgetsz a barátodon kívül neki annál kevesebbet fog érni, Ő a barátod ŐT ölelgesd ne a többi srácot...

2012. szept. 13. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem a helyzetedet!Sajnos nálunk is ez megy!Én a pasimat választottam,de te ne tedd mert életem egyik legrosszabb döntése volt,de sajnos nem tudtam azóta se rendezni a barátommal a kapcsolatot pedig nagyon szerettem volna.A pasim pedig semmit se változott,ha valaki feltűnik mindig elő jönnek a régi dolgok,sőt nálunk is megy ez a szétverlek dolog...de megértlek hiszen nehéz elhagyni...sajnos még én se jöttem rá a fortélyra...de amikor mondom neki hogy hagyd abba vagy elhagylak akkor kicsit vissza vesz.Az én pasimnál szerintem a volt nője miatt van ez aki megcsalta szoktam is neki mondani hogy attól hogy ő megcsalt én nem foglak...próbálj meg puhatolózni mi válthatta ezt ki nála...de az is lehet hogy csak ilyen...
2012. szept. 26. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!