Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem. Minden mondatára féltékeny leszek ha közli hogy megy egy hétre nyaralni ( bulizni ) , kikkel lesz egy apartmanban. Most volt kint Franciaországban 3-4 lánnyal, arra is féltékeny lettem, hogy találkozik az egyik lánnyal, hogy oda adjon neki egy pendrive-t, ha a múltjából tudok valamit, kivel mi volt, egyszerűen mindenen. És teljesen bedepressziózom a gondolattol, hogy.... AZon is kiborulok itthon magamban, ha sokáig nem ír facebook-on, vajon más lánnyal beszél-e?! stb... Érzem hogy nagyon szeret, de nem bírom ezt lelkileg.
2012. febr. 8. 18:37
 1/8 A kérdező kommentje:
pedig nincs rá okom, amiből azt kéne gondolnom hogy baj van, csak nagyon szeretem, és egyszerűen más magyarázatot adni sem tudok.
2012. febr. 8. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a pendrive-os eset már kicsit túlzás, de nekem sem lenne őszinte a mosolyom, ha 3-4 lánnyal menne hetekre külföldre. Nem hinném, hogy beteges lennél. Vannak nők, akik már azon is kiakadnak, ha a csak kedvesen beszél a pincérnőhöz...
2012. febr. 8. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
ez már tényleg beteges.. hidd el, szabad más lányokkal is beszélgetnie, nem muszáj mindig veled lenned. Próbáld meg ezt valahogy leküdzdeni, te is beszélgethetnél más fiúkkal is, és akkor megérted.
2012. febr. 8. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
bár érdekes, hogy téged miért nem vitt magaddal külföldre? és csak lányokkal ment ki?
2012. febr. 8. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Jav.: ha a BARÁTJUK kedvesen beszél stb. Első voltam.
2012. febr. 8. 18:44
 6/8 A kérdező kommentje:
mindkettőtöknek igaza van. Sok fiú barátom, haverom van, ma is voltam velük, és szórakoztunk, de én tudom hogy nekem ők csak haverok, barátok. Sajnos ilyenkor erre nem gondolok, de ugyan ezt mondta haverom is, hogy én is ugyan ugy vagyok fiúkkal, mint ő lányokkal. Ha tudom hogy én nem csinálok velük semmit, bízzak benne hogy ő sem. Csak a gondolat, hogy miért nem tudja átküldeni gépen a képeket, minek kell ehhez találkozni ?! Ezek, minden gondolat bennem van, ami nem jó... Félelem, hogy elveszítem. De lehet azzal veszítem el egyszer hogy túlzásba viszem ezt.
2012. febr. 8. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem iskola idő volt, másrészt nem tudtam volna annyit kifizetni, harmadrészt boardozni nem tudok, persze attol még kimehettem volna. A haverjával ment, és az apartmanban 3 lánnyal voltak.
2012. febr. 8. 18:49
 8/8 A kérdező kommentje:
PErsze most mondta hogy kezdjek el spórolni a nyárra, mert megyünk wakeboardozni, de hát..... előtte rendes melóhelyet is kéne találnom suli mellett. Nem olyan egyszerű ezt.
2012. febr. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!