Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok és kérdezősködő! Ez mennyire visel meg egy lányt? Mit tudok tenni hogy nyugodt napjaim is lehessenek, ne folyton a múltjáról kérdezgessem és tegyem tönkre magamat és őt is?!
Figyelt kérdés
9 hónapja vagyok a barátnőmmel de mai napig kérdezgetem kivel?mit?mikor?hol?csinált! és már ezerszer elmondta és nem tudok neki hinni mert az elején hazudott benne! ma azon lettem dilis hogy egy buliba régebben 2 sráccal is csókolózott,ez annyira beidegesitett hogy beültem a kocsimba és elrohantam!azóta nem beszéltünk!Tudom hogy beteges vagyok de szerintetek is túlzok?mit tegyek hogy nekem is jó legyen és neki is?nekem fáj azt hallani egy lányról hogy előttem mit csinált,de ha nem tudom meg akkor meg az bosszant..elötte 1 barátnőm volt igaz 4 évig,de őt is elvileg tönkretettem idegileg,de én is tönkre megyek..folyton görcsöl a hasam és ideges vagyok:S(jól nézek amúgy ki,nem nagyképűség,)és ennek ellenére csak 2 lánnyal bújtam ágyba ,lehet ez a probléma?hogy túlságosan bizonytalan vagyok és lekicsinylem magam?nem egyszerű a helyzet.értelmes válaszokat szeretnék főként lányoktól,aki volt ilyen helyzetbe! 21/F köszi2012. febr. 5. 17:33
1/6 anonim válasza:
Öhm... azt kell fel fognod, hogy nem az számít, hogy mit csinált előtted, hanem hogy veled mit csinál. Amúgy te most komolyan azon akadsz ki, hogy csókolózott rajtad kívül mással? Ez szerintem elég szánalmas. Nálam pl örülnek a lányok, hogy lazára veszem a kapcsolatot.
2/6 Macs1209 válasza:
Figyeld meg, ha így folytatod, ott fog hagyni.
a miértje ? mert MEGFOJTOD !
Egy nő olyan, mint egy énekesmadár... szép, de
ha kalitkába zárod, rabságba, elveszti a fényét,
és menekülni próbál.
Ne kövesd el ezt a hibát, ne érdekeljen. Így vagy
elmegyógyintézetbe kötsz ki, vagy 60 évesen aggle-
gény leszel.
3/6 anonim válasza:
1000 százalék, hogy azért volt csak 2 barátnőd mert ilyen vagy. Én kb már vagy a pszichiátrián lennék tőled vagy agyonlőttelek volna és most a börtönben rohadnék. Szerintem nagyon zavaró egy lánynak ha folyton kérezik, hogy mit csinált...szedj nyugtatót vagy vmit, mert így egy csaj se fog épeszű maradni melletted. 18/L
4/6 A kérdező kommentje:
De ha nem érdekel akkor nincs probléma,mert nem kérdezgetem és én se idegesítem magam!de vannak minden nap olyan percek órák amikor eszembe jut valami és csak azon jár a fejem és folyton kérdezgetem...és borzasztóan rossz érzés lesz úrrá rajtam.mint amikor szakítanak valakivel és az a gyomorgörcs fájdalmak..és ezt érzem nap mint nap..nem tudom mit tehetnék mert szeretem és nélküle még rosszabb lenne...
2012. febr. 5. 17:47
5/6 Oszinten? válasza:
Haaat...oszinte reszvetem...ha nem tudsz magadon uralkodni akkor fordulj segitsegert, mert a csaj tuti ott hagy ha igy folytatod...es gondolom ezt nem szeretned.
6/6 anonim válasza:
Hát ez hogy "csak 2" barátnő, szerintem nem gáz, mert nem a mennyiség számít ugye... Az, hogy 4 éves kapcsolatod volt ilyen fiatalon, már magában erény. Én lányban vagyok ilyesmi, nekem 5 éves kapcsolatom volt, és hasonlóan féltékeny vagyok, de nagyon erősen kontrollálom, szóval nem rohannék el.. Hogy mit tett előtted, ezen ne gondolkodj. Senki sem szent életű. Nem tudhatod, hogy éppen mit érzett, milyen szakaszban volt, lehet szüksége volt arra, hogy kitombolja magát. A lényeg, hogy érted, miattad biztos változott. Aki régen volt, azt ne hánytogasd fel, fogadd el ! Nem tud már mit tenni. Engem nagyon bántana, ha a régi dolgaim miatt megvetnének, ott hagyna a barátom. Éreztesd vele, hogy őt szereted, aki most. Én is szeretem tudni, hol a barátom, ilyesmi - mert szeretem tudni hogy telt a napja, merre járt... De ha átmegy számonkérésbe, az már feszélyezheti a másikat. Érdeklődj, de ne erőszakold ki belőle az infót, mert ez taszító lehet. Képzeld az ő helyébe magad, hogy esne ha veled ilyen hisztiket játszanának le? Tudom, nem egyszerű... :/ De hidd el, értékes az ilyen fiú, mint te. A féltékenység is biztos azért van, mert tudod nagyon szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!