Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom betegesen féltékeny! Ennek mik a következményei?
Csernusnak van két elég fontos könyve. Az egyik címe "A nő", a másiké "A férfi". Mindenkinek el kellene olvasni a neki megfelelőt, főleg a féltékenyeknek.
Bizalomról beszél a szája, de önbizalomról a hangja.
Szerintem beszélgess el vele erről és , hogy ez téged nagyon zavar és megijeszt , hogy ennyire féltékeny. Nem érzed jol magad ilyenkor és mond neki , hogy gondoljon bele a te helyzetedbe ,milenne ha te hivogatnád őt ,hogy mikor mit csinál.
ha ezek nem válnak be v más nem, dobd és keress egy olyat aki nem ennyire paranoiás
Miért ne mondhatná, hogy "betegesen féltékeny", hiszen tényleg az. Ez tényleg egy betegség, ami fejben dől el. A barátodnak valószínűleg súlyos önértékelési problémái vannak. Nekem is volt ilyen barátom és sajnos én magam is átestem egy ilyen nehéz időszakon. Én speciel elmentem pszichológushoz/ pszichiáterhez. Csak ehhez előbb az illetőnek saját magának kell belátnia, hogy vele valami nem oké...
23/n
6-os vagyok
Persze, hogy nem változtat, mert nincs radikális löket, ami miatt úgy érezné, hogy változtatnia kell tartósan. Ezek mindig így működnek. Ígérgetik, hogy máshogy lesz, de megint visszatér minden a régi mederbe, mert nekik így kényelmes. Kellene valami nagyobb változás, amitől érezné, hogy tényleg nagy probléma van és ezen elsősorban neki kell változtatnia, persze ehhez kell a te támogatásod is!
Éreztesd is vele, hogy nem fogsz utána rohanni!! Mi az, hogy te vagy a rossz?!?! Az ilyennek nem szabad engedni!!! Attól, hogy kinyitod a kicsi szád és elmondod, hogy neked ez így nem jó, ne érezd magad rosszul! Sőt pont így lenne normális! Ha ő nem foglalkozik azzal, hogy neked ez rossz, akkor meg nem is szeret igazán... bár ez már így is gyanús, hogy inkább birtoklási vágya van.
Senki nem várhatja el, hogy egy olyan kapcsolatban legyél, ami neked nem jó! Aki ezért azt próbálja éreztetni veled, hogy rossz vagy meg gonosz, annak hatalmas gondok vannak fejben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!