Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kacsa10 kérdése:
A barátom betegesen féltékeny! Ennek mik a következményei?
Figyelt kérdés
Sziasztok! én azzal a nagy gonddal szeretnék hozzátok fordulni és segítséget kérni hogy betegesen féltékeny a barátom . Most mentem át új suliba (16évesek vagyunk) és több a fiú mint a lány. Nem értem miért féltékeny holott szó szerint nagyon rondák a fiúk . Állandóan hívogat hogy mit csinálok és ha meghall egy fiú hangot rámcsapja a telefont. Meg mindig azzal jön hogy őt már az is irritálja ha rámnéznek vagy esetleg hozzám szólnak. De hisz osztálytársak vagyunk azt meg nem tehetem meg hogy nem beszélek velük hisz 3éven keresztül velük leszek. Már nagyon kezd elegem lenni majdnem 1 éve vagyunk együtt és ennyi idő alatt már igazán bízhatna bennem. Hisz ugye tudjuk hogy egy kapcsolat alapja a bizalom. Kérlek segítsetek adjatok tanácsot mert félek hogy ezzel tönkre megy a kapcsolatom . ( ha lehet normális válaszokat. ) előre is köszönöm.2012. jan. 17. 16:50
11/14 anonim válasza:
Megvältozni nem nagyon fog, ha együtt maradtok, a fewlnöttek pärkapcsolatäban enek a "vege" ältaläban agresszio. Meg fiatal ehhez, most meg csak a telefont csapja le, hiszen nem eltek eggyütt. Kesöbb a pofon sem ritka dolog.
12/14 Kisvadászka válasza:
Ugyanettől szenvedek én is, csak én a másik oldalról látom a helyzetet, én vagyok a féltékeny fél. Évek óta minden kapcsolatomnak ez vetett véget, és a jelenlegi barátommal 10 hónapja vagyok együtt. Már teljesen megkeserítem az életét, hasonló és még durvább helyzeteket produkálok, beszélgetés nem segít. Csütörtökön megyek csoportterápiára, mindenképp kellene neki is valami külső segítség. Sokmindennel próbálkoztam már, elolvastam rakás könyvet erről, beszéltem róla, múltelemzés, de csak egyre rosszabb lett. Nem értem mi az oka, nem vagyok se csúnya, se buta, se semmi, önbizalmam talán nem az igazi, de akkor mások nem értem miért nem küzdenek ilyen problémával. Javaslom, hogy támogasd őt, küldd el szakemberhez. Nálam ez nagyon súlyos, már csak magam miatt is elmegyek, mert így nem tudok létezni sem.
13/14 A kérdező kommentje:
háát nálunk hál'istennek ez már kezd enyhülni mostanában :) rájött hogy nincs mitől félnie.. régebben nálunk is én voltam ilyen ..ha láttam hogy más lánnyal beszél olyan hisztit vágtam hogy megijedtem saját magamtól .. de rájöttem hogy attól mert vagyok neki nem zárkózhat el másoktól :) és ez forditott helyzetben is így van! :) majd írj hogy milyen volt a csoportterápia !:)
2012. jan. 28. 23:51
14/14 zeronibble válasza:
Meg hát gondoljuk át: aki el akar menni, az tegye. Minél hamarabb. Mielőtt gyerek és közös vagyon lenne. Aki épp csak játszik a gondolattal, az gázosabb. Igazán csak az való társnak, akiben bízol. Csakhogy te döntöd el, kiben bízol. Itt kezd érdekessé válni a dolog, főleg ha nem törekszel kiegyensúlyozottságra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!