Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, mit tegyek?
Elég friss kapcsolatom van, egy hónapja "kavargatunk", de hivatalosan még csak két hete vagyunk együtt.
Ő egyedül él, nagyon elfoglalt, szinte egész nap dolgozik, nap végére általában hullafáradt. Hétvégente a szüleihez jár, illetve a barátaival, és természetesen velem van - bár hétköznap is be szoktunk iktatni egy-egy együttalvást.
A gondom az, hogy szerintem már betegesen féltékeny vagyok, pedig semmi okot nem ad rá. Mikor Vele vagyok, látom a szemén, hogy tényleg szeret, és tényleg én kellek neki.
Ilyenkor viszont, mikor nincs mellettem, megőrülök. Ha azt látom pl, hogy új ismerőse lett Facebook-on, és az illető történetesen nőnemű, akkor már rögtön végigpásztázom a hölgyemény adatlapját, hogy kiféle - miféle - mit akarhat Tőle...
Annyi biztos, hogy ez nem azért van, mert Benne nem bízok, inkább azért, mert magamban nem...
Állítólag nem vagyok csúnya, több "udvarlóm" is akadna, ha akarnám - de én ettől függetlenül ugyanolyan rondának látom magam, és nem tudom megérteni, hogy hogyhogy pont én kellek Neki, aki pedig számomra maga a tökély.
Nem beszéltem még Neki erről, mert tudom, hogy utálja az ilyet, és nem szeretném elriasztani ezzel - mindemellett teljesen igaza lenne.
Nagyon szeretném, ha ki tudnám ölni valahogy magamból ezt a féltékenységi mániát, de tanácstalan vagyok, hogyan...
Én is ilyen vagyok,és az életemből kifolyólag el kell engednem,így megy nélkülem is bulizni,és új ismerősökre tesz szert.
3hónaposak vagyunk,és a kapcsolatunk elején volt igazán nagy a bizalomhiány,de ez fokozatosan kiépül.
Gondolj abba ha szeret kitart melletted,én is ebben a hitben élek,és mondtam hogy jegyezze meg a pasikat mert kinyírom ha valaki rámozdúl,fel a fejjel ha szeret úgy is kitart melletted,ha nem talán sosem szeretett :)
Legjobbakat kívánom:)
Az az egyik probléma, hogy az eszeddel tudod, hogy ez hülyeség, mit mondhatnánk további érvet?
Egyetértünk.
A másik probléma az, hogy úgy tűnik ő dolgozik egész nap keményen, te meg ráérsz a face-profilját böngészni....
Ez nem helyes, - ha iskolás vagy tanulj keményebben, ha munkanélküli, keress munkát.... mittomén.
Ez nem egy életmód!
a legelső kkomoly kapcsimban ilyen volt az exem(csaj). ott én is tapasztalatlan voltam,és komolyan vettem a kirohanásait,kishíján tönkrement a fél életem akkor. 17voltam...most 23vok,tele tapasztalatokkal,és szintén vannak kirohanásai a jelenlegi páromnak...de mostmár csak röhögök rajta olyankor...felsem húzom magam és szegénykém olyankor 3x olyan idegbeteg...én azt mondom...aki túlságosan féltékeny..meg is érdemli,hogy tönkremenjen idegileg..ha nem képes bízni,fa@nak neki kapcsolat?!;)
23/F
Már a kérdés alatti kifejtésben is leírtam, de leírom még egyszer:
nem Benne nem bízok, hanem magamban.
És nem bújom egész nap a facebook-profilját, tévedés ne essék - de utólag is vissza lehet nézni, ugyebár... Nyilván nekem is van életem, amiben van pár órányi szabadidő is, ezalatt történik mindez, bár szerintem ez a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen.
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, viszont a "megértelek, én is ilyen vagyok" típusú válaszok egyáltalán nem hasznosak számomra, mivel engem az érdekelne, hogy mivel tudok tenni a saját hülyeségem ellen.
Annyi biztos, hogy a "lefoglalom magam" téma nem válik be, munka/tanulás/stb. közben is jár az agyam, és nem tudok ellene mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!