Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, mit tegyek?
Elég friss kapcsolatom van, egy hónapja "kavargatunk", de hivatalosan még csak két hete vagyunk együtt.
Ő egyedül él, nagyon elfoglalt, szinte egész nap dolgozik, nap végére általában hullafáradt. Hétvégente a szüleihez jár, illetve a barátaival, és természetesen velem van - bár hétköznap is be szoktunk iktatni egy-egy együttalvást.
A gondom az, hogy szerintem már betegesen féltékeny vagyok, pedig semmi okot nem ad rá. Mikor Vele vagyok, látom a szemén, hogy tényleg szeret, és tényleg én kellek neki.
Ilyenkor viszont, mikor nincs mellettem, megőrülök. Ha azt látom pl, hogy új ismerőse lett Facebook-on, és az illető történetesen nőnemű, akkor már rögtön végigpásztázom a hölgyemény adatlapját, hogy kiféle - miféle - mit akarhat Tőle...
Annyi biztos, hogy ez nem azért van, mert Benne nem bízok, inkább azért, mert magamban nem...
Állítólag nem vagyok csúnya, több "udvarlóm" is akadna, ha akarnám - de én ettől függetlenül ugyanolyan rondának látom magam, és nem tudom megérteni, hogy hogyhogy pont én kellek Neki, aki pedig számomra maga a tökély.
Nem beszéltem még Neki erről, mert tudom, hogy utálja az ilyet, és nem szeretném elriasztani ezzel - mindemellett teljesen igaza lenne.
Nagyon szeretném, ha ki tudnám ölni valahogy magamból ezt a féltékenységi mániát, de tanácstalan vagyok, hogyan...
Apropó, a #7-es válaszolónak:
Nekem nincsenek kirohanásaim, de ezt is írtam a kifejtésben.
Egyszer közöltem vele, hogy tudjon róla, hogy egy igen féltékeny nőszemélyt fogott ki magának attól, hogy nem éreztetem. Nézett egy nagyot, hogy nem gondolta. Ennyiben maradtunk, szóval az én esetemben kirohanásokról szó sincs.
Érdekes, hogy sok válaszoló nem veszi figyelembe a kifejtésben leírtakat. Ez arra enged következtetni, hogy vagy ennyire nem tud az emberek igen nagy százaléka szöveget értelmezni, vagy nem olvassák el a bővebb magyarázatot. Ha ez utóbbi eset áll fönn, akkor meg minek írnak választ...?
Súlyos vagy...
az "én is ilyen vagyok" típusú válaszok tán annyit segíthetnek, hogy legalább afelől megnyugodjál, hogy nem egyedi kór.
Talán a barátoddal kellene beszélgetnetek arról, hogy kinek miért fontos a másik, hátha a szavaival meggyőzne arról, - amivel a tetteivel nem tud.
Mindegy milyen ronda vagy, vagy milyen rondának látod magad, - ő így szeret, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!