Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny, és nem vallja be. Szerintetek
komplett?
Figyelt kérdés
A barátommal régebb óta együtt vagyunk, de tavaly 2 hónapig szétmentünk.. Az az idő alatt tetszett egy másik fiú, és úgy tűnt, hogy nem leszünk együtt többet a barátommal! De harcolt értem és 1 éve volt tegnap, hogy megint összejöttünk. De ez idő alatt kiderült, hogy neki is ugyan úgy tetszettek lányok a 2 hónapos szétmenés közben, és az 1 év alatt is tetszett neki 3-4 lány.. De ha én ránéztem egy pasira összeveszett velem, folyton piszkált, hogy jajj de helyes lehet számomra (miközben nem) stb. és a barátaimmal is összevesztem miatta meg ilyenek, de figyelembe se veszi, mert azt mondja, hogy nem barátok -.- Az agyamra tud menni, és minden kis valamiért összeveszik velem pl. tesin néztem ahogy a többiek dolgoznak, a tesóm firkált a falamra és nem szóltam meg ilyenek, és azt akarja, hogy mindenről beszámoljak neki.. és most az a baja, hogy a fejébe vette, hogy én biztosan bámulok egy csomó embert és nem mondok neki semmit stb.. Szerintetek normális? Mert már mindenki szerint ott kéne hagyjam, és most szakítani akar mert "néztem a fiú osztálytársaimat tesi közben" .. néha elgondolkodok a végen, de nem akarok nélküle lenni, mert hiányozna és nagyon szeretem:( Ráadásul nem tudom elképzelni nélküle az életem, és jó ideje együtt vagyunk már!:/ De nagyon aggasztó és fel van háborodva ilyen pitiáner dolgokon.. Tudom, hogy nagyon barom vagyok, de szeretem:((
2012. jún. 2. 15:11
1/7 A kérdező kommentje:
Jah, és ha rátérek erre, hogy mennyire féltékeny rám fogja az egészet, hogy én leszarom őt (közben nem is, mert rohadtul szarul esik, hogy jó pár lány tetszett és tetszik neki:/) és ha elmagyarázom, hogy nem akkor meg azzal jön, hogy tetszett nekem még régen más, és most is "tetszik" mert ő ezt 100% tudja, holott egyáltalán nincs is így és csak ő kell.:( a lényeg, hogy rám fogja az egészet!:/
2012. jún. 2. 15:13
2/7 anonim válasza:
hagyd ott, és keress 1 normális embert, ne egy ilyen lelkisérültet
2012. jún. 2. 15:34
3/7 anonim válasza:
Nem, inkább omlett.
Keress mást.
2012. jún. 2. 15:40
4/7 anonim válasza:
Nekem a barátnőm volt ilyen betegesen féltékeny. Sajnos nem hagytam ott rögtön. Az volt életem legrosszabb időszaka. De szerencsére már vége! Bízz bennem, az ilyen nem tud megváltozni!
2012. jún. 2. 15:54
5/7 anonim válasza:
Ennek nem lesz jó vége.
Az előző párom szintén egy féltékeny típus volt. Eleinte toleráltam, eltűrtem a hisztijeit, de amikor már elkezdett féltékenykedni a legjobb barátnőmre, betelt a pohár. Részben emiatt is szakítottunk nem sokkal később.
Nem mondom, hogy szakíts vele, mert szerintem még nem menthetetlen a kapcsolatotok. Próbáld megbeszélni vele, hát ha képes változtatni a hozzáállásán!
17/L
2012. jún. 2. 16:29
6/7 A kérdező kommentje:
Képes változni?!
Tudjátok min veszekszik?? Hogy a bátyjám barátnőjével beszéltem, és mert sírt megöleltem, mert fél éve nem voltam jóba a csajjal -.-
és kitalálta, hogy 40C° melegben fekete hosszú pulcsiban legyek, hogy nehogy kilátszódjon a fenekem vagy nézegessenek.. szerintetek, még mindig nem menthetetlen?!:(
Szeretem de ezen kívül is van még borzasztó sok kitalált szarja.. :((
2012. jún. 4. 06:49
7/7 A kérdező kommentje:
Szakítottunk, mert megmondtam, hogy ez így nem mehet tovább és mindenki depressziósnak nézett engem miatta:((
De megfogadtam, hogy ha 2 héten belül keres és megígéri, hogy abbahagyja akkor minden jó lesz (yn)
Köszönöm, hogy számíthattam rátok, igaz nem ismerjük egymást de köszi:((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!