Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység a baratnom szokatlan eloelete miatt, vélemény?
Baratnom 2 ével ezelot(14evesen) megvolt eroszakolva, ez miat ugygondolta nincs az életének értelme, rendszeresen fuvezet, probalt heroint 2x, 1x lonyugtatot mert alitolag noknel extrem sexualis vagyat okoz, ha kellet fú akor azert szopot ha pénz akor azért, ment grupenbe, általaban ilyen dolgok akor voltak mikor ivott mert olyankor nagyon "kanos", fél ével utána amikor oszejotunk már komoly kapcsoaltot kereset mert már kiélte az életét es megbánta a dolgokat miket tett, es teljesen akor változott meg amikor velem oszejot, már 1 éve egyut vagyunk (úgy mentem bele a kapcsolatba hogy ezt mind elmonta hogy tiszta lapal).
Nekem o volt az elso es amikor eszembejutnak ezek a dolgok akor az engem bánt (de kezd enyhulni a fájdalom) es ha egyedul megy valami buliba ami nagyon ritkán van akor felek atol hogy valami tortenik, mert arra a helyre megy bulizni ahol ezek tortentek (ot vannak rokonai es ohozajuk megy lenyegebe latogatoba, van ot egy 3 éves kislány es mivel szereti gyerekeket ovele játcik)
Tegnap szintént ment szorakozni de olyan pasival aki 30 éves es akor amikor oszecsinalt sok hulyeseget le***ta, de nem egyszer hagyta magát fogdosni vele, azota már csak jó barátok, pasi elmondasa szerint szereti ot de baratnom szemem láta irta neki hogy nem lesz semmi ne keszuljon semmire mert nagyon szeret engem.
Én ithon maradtam mert nem akarok találkozni avval a pasival mert amikor tortentek dolgok volt neki felesege, 2 gyereke es 15evel oregeb a baratnomnel.
A szivem szerint megbizok benne es tudod hogy semmi sem lesz, de a gondolataim: mivan ha, milesz ha,.... de tudom hogy nem. es etol mar szinte bekatantam fogtam egy uveg bort es sarga foldig leitam magam. (amit már vagy 4 éve nemcsináltam)
Szerintetek ez a félelem beteges? Van rá okom hogy féljek? Baratnom tugya hogy hogy érzek, es azt mongya ami megtortent az megtortent, es meg is változtam (ilyenkor látom a szemében hogy oszinte) es nyugot szivel megadta a FB jelszavát hogy olvasam el mirol irogatnak es tenyleg nincs okom a félelemre de mégis vannak ilyen, szerintem beteges gondolataim.
Már megbocsáss, de ez az egész kapcsolat
beteges. Már a barátnődről is elèg fura veéleményt
lehet alkotni ezek után...ha fiu lennék és ilyen csajom
lenne, én is aggódnék miatta
Nem irigyellek, sem téged, sem őt.
Ha valaki már 14 évesen ilyen dolgokon átmegy, mert ilyen társaságba keveredik, iszik, drogozik, azt nem tudja 1-2 év alatt teljesen "kinőni". Lehetetlen.
Főleg, hogy visszajár bulizni ugyanazokal az emberekkel, akikkel ezt művelte, akik ezt művelték vele.
Nem hiszem, hogy kigyógyult teljesen a függőségeiből, de ezt szakember tudná megmondani, menjetek el vele pszichológushoz. Nem vagyok szakember, de ahhoz hogy őt gyógyultnak lehessen nyilvánítani, szerintem 4-5 drog és alkoholmentes évnek el kellene telnie.
De a bulifüggősége nem azt mutatják. Nem azt mondom, hogy ne menjen el bulizni, de azt sem értem, hogy írdo, hogy "oda megy bulizni, ahol ezt csinálták vele, ott vannak a rokonai".
Most akkor a rokonai csinálták vele azt amit...?
Cigánylányról van szó?
Te hány éves vagy különben?
Az pedig nem megoldás, hogy az alkoholhoz nyúlsz, mert ha most nem tudod megállni, hogy ne igyál, akkor idővel még kevésbé fogod tudni.
Jó dolog, hogy szereted és mellett állsz, de ez a szeretet, ezekkel a titkokkal a múljában neked is óriási próbatétel most is és az lesz később is.
Mindenesetre a barátaid előtt tartsd titokban a barátnőd múltját, mert egyszer azon veszed észre magad, hogy elmentek egy közös buliban, ahol mindketten berúgtok és a barátnőd megint gruppent fog játszani a saját részeg haverjaiddal.
Nem jó tanács, de talán egy másik barátnőt kéne keresned, nem kell mindenáron szamaritánust játszani és megmenteni egy olyan életet, amit nem lehet...
Nehéz kérdés, nehéz döntés. Ezen kell gondolkodnod sokat és saját belátásod szerint dönteni.
Azt semmiképpen nem látom jó dolognak, hogy olvasgatod a barátnőd Fészbukját. Most vagy megbízol benne teljesen vagy nem. Erről szól a dolog.
Ha megbízol benne, akkor bízz meg benne és ne olvasgasd a privát leveleit.
Ha pedig továbbra sem bízol benne, akkor hagyd ott és keress más lányt.
Ha én lány lennék és a barátom elkérné a fészbuk jelszavamat, akkor elküldeném az anyjába, az biztos.
Egy kapcsolat alapja a bizalom, ha van, működik a kapcsolat, de ha hiányzik, akkor sosem fog működni.
Magadban kell rendezned, hogy mit akarsz egy 16 éves lánytól. Ha csak jól akarod vele érezni magad, akkor nem kell féltékenynek lenned, fölösleges.
Ha el akarod venni feleségül, azt 16 éves korában csak a szülei engedélyével teheted, de nem hiszem, hogy egy 16 éves lányt el kéne venned feleségül...
Nehéz kérdés. Nehéz jó tanácsokat adni.
30/F
"Tegnap szintént ment szorakozni de olyan pasival aki 30 éves es akor amikor oszecsinalt sok hulyeseget le***ta, de nem egyszer hagyta magát fogdosni vele, azota már csak jó barátok"
Tegnap szintén ment szórakozni - tehát rendszeresen eljár továbbra is. - Felejtsd el ezt a nőt!
Olyan pasival ment, aki dupla annyi idős mint ő, családos ember, kisgyerekkel, ráadásul nemrég viszonyuk volt: "lesz...ta". - Felejtsd el ezt a nőt!
Nem egyszer hagyta magát hogy fogdossa a faszi, de már csak barátok. Aha, tehát a faszi csak barátságból markolássz a fenekét meg a mellét, nem pedig azért, mert a "leszo...ás" meg is akarja kettyinteni... Ő meg elmegy vele bulizni, sőt hagyja, hogy fogdossa, vagyis nyilván élvezi, azért megy oda és azért hagyja. Van a mondás, hogy könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja. - Felejtsd el ezt a nőt, de gyorsan!
Másik mondás: Kutyából nem lesz szalonna.
Vagyis kurtizánból nem lesz szűzleányka.
Döntsd el mit akarsz, ha te is kettyingetni akarod (mert miért is ne, ha amúgy jól néz ni), akkor még fizethetsz is neki minden numera után.
Féltékeny ne legyél (persze könnyű mondani, ha te szerelmes vagy mint az állat), mert felesleges.
Használd ki te is amíg vele vagy ugyanúgy, ahogy az összes többi faszi kihasználja.
Ha ő kétszer annyi idős faszikkal jár bulizni, akkor előbb-utóbb még teherbe is ejti valamelyik (hacsak nem szed már most tablettát), de az is lehet, hogy valamelyik hódolója megajándékozza valami jó kis nemibetegséggel (akár copás közben, nem kell ahhoz éppen kettyinteni) és a kislány meg szépen tovább passzolja neked amikot éppen megvígasztal, mert te otthon szomorkodtál...
Felejtsd el ezt a ribit és keress egy normális lányt, addig használd, csak óvatosan (óvszerrel), nehogy elkapjál tőle valamit...
Van az a vicc, hogy nyuszika sírdogál az erdőszélen, meglátja a medve:
- Mi van nyuszika, miért sírsz?
- Mert megerőszakolt a róka...
- Úristen! Mikor?
- Hát, tegnapelőtt... meg tegnap is... meg ma is oda megyek...
Összeilletek na...
Nem lehetsz egy agybajnok, de a csaj sem, ha ilyenekre képes volt.
Ha meg akar csalni, ahhoz nem kell buli, ha nem bízol benne, akkor ne legyél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!