Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam neki? Vagy kérdezzek rá egyáltalán?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete szakítottunk a barátommal,de meghalt apukám,és ez megint közel hozott minket,és jobb a kapcsolatunk mint valaha. 3 évet voltunk együtt,és többek között a féltékenységem tette tönkre... mert mindig félreérthetö dolgok voltak,de aztán mindig kiderült,semmi nem történt. csak én már arra is féltékeny voltam aki hozzászólt. de volt,hogy öt sem kellett félteni,na mindegy, a lényeg,hogy nem csalt meg sosem.

most viszont,hogy megint együtt vagyunk,( vagyis még nincs kimondva,de úgy érzem),nem akarom már elveszíteni,mert sokat hibáztam én is. viszont,ma láttam,hogy írt neki egy csaj,a kollegájának a lánya,hogy ''helló bébi,miújság?'' és ezt nem tudom hovatenni... régen ilyenkor már magamból kikelve hívtam fel és ordítottam,hogy végeztem vele,menjen ahhoz a csajhoz... de most nem szóltam egy árva szót sem még... nemsoká találkozunk,és nem tudom hogy kérdezzek rá? de ha nem adott rá okot a csajnál,akkor az meg mért ''bébi''-zi le a barátomat? :\ meg az a durva,hogy a kollegája,ennek a csajnak az apja tudja,hogy szeretjük egymást,és nem értem,miért nem mondja el a lányának,hogy ne nyomuljon? vagy szerintetek a barátom adott rá okot,hogy ilyeneket ír? nem értem.... mert nem mondta el a barátom,hogy esetleg volt-e valami,míg mi nem voltunk együtt 2 hétig...

mit tegyek? vagy vegyem poénosra? vagy hogy? mert attól tartok,hogyha nekiesek,amit nem akarok,akkor nehogy azt mondja,hogy elég volt...

2012. nov. 10. 21:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Állj, még nem vagytok együtt, szóval meg kell küzdened érte.

Ha ez előtt nem csalt meg, akkor (ha összejöttök), most se fog.

2012. nov. 10. 21:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez a "Helló bébi" nem feltétlenül jelenti azt, hogy van köztük valami, lehet. Viszont, szemmel láthatóan nem bízol a párodban és bizalom nélkül halálra van ítélve egy kapcsolat. Vagy vegyél erőt magadon és bízz a párodban (főleg, hogy többszöri féltékenységed mögött nem volt semmi), vagy hagyd el.
2012. nov. 10. 21:38
 3/18 anonim ***** válasza:
Nos? mi történt?
2012. nov. 11. 00:42
 4/18 A kérdező kommentje:

semmi különös nem volt...rövidre zárta. rákérdeztem,ö annyit mondott,hogy még régebben beszéltek, de nem találkoztak meg semmi... meg hogy nem reagált neki vissza.

hát ennyi....

2012. nov. 11. 01:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Akkor nyert ügyed van. Hajrá!
2012. nov. 11. 01:12
 6/18 A kérdező kommentje:
gondolod?
2012. nov. 11. 01:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Aki mer, az nyer ;)
2012. nov. 11. 01:16
 8/18 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted? :)
2012. nov. 11. 01:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát azt írtad hogy még nem vagytok együtt, gondoltam hogy akkor még küzdened kell, vagy valami :)
2012. nov. 11. 01:18
 10/18 A kérdező kommentje:
jaaaaaaaa. hát nem tudom,mert nem beszéltünk még konkrétan erröl,nincs kimondva,de úgy érzem. vagyis a viselkedéséböl azt szüröm le.. minden nap eljön,vagy találkozunk,ami szerintem nagy szó :) azok után ami volt. sokat nevetünk,közeledik,megérint,megölel,viszont kicsit mintha félénk lenne,vagy nem adná át teljesen magát. meg van,hogy a szájra puszi is inkább csak arcra puszi.... szóval van,hogy nyitottabb,van,hogy zárkózottabb.. ma is pl délben eljött meló elött,akkor nagyon vidám volt,kedves,csokit hozott,de most meg olyan fura..meg én akartam volna ''közeledni'', de ö meg mintha 'menekült volna,elment haza,mondván,hogy fáj a hasa,meg fáradt ledolgozott 12 órát.
2012. nov. 11. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!