Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam el? Vagy inkább ne szóljak
hozzá? ( ( több lent
Figyelt kérdés
Azzal kell kezdenem, hogy sajnos nálunk még divat ez a fiu lány harag bagy inkább úgy mondom, hogy az érzelmeket még nem úgy rendezzük, mint a 17 évesek ..... Na de a lényeg, hogy van egy fiu, akivel 1 éve ismerjük egymást,és (ez még régenbben történt ) : gyógytesi előt még volt egy ki időnk és ott volt neki egy barátja,) nekem meg 2 barátnőm..... És elkeztünk egymásnak neveket adni (de nem ilyen nyalizós, és nem csak nekem) pl: kósa petra = kacsapete) jól elvoltunk, meg minden, és azt mondta a barátnőm, hogy lehet, hogy belém szerelmes..... Akkor, még nem votam így belézúgva, és egy picit meglepódtem ... A gond akkor kezdődött, ugy mint írtam, az osztályunk egy picit nagyon alacson fokon van az érzelemkifejezésnél :((( És ezzel igy ez elterjedt, és az egyik legbunkóbb oszt. társam, meg egyszer meg ezzel idegesített :(((( őt nem mert tőle fél, hogy megveri )))): és akkor jöttem rá, hogy totál beleúgtam ..... Csak a gond az, hogy ha nem látja senki, csak akikben mi megbízunk, akkor hülyülünk :) csak sajna ugye nálunk a fiu és a lány ellenség, és igy egyikőnk se lép ... Nagyon köszönöm a segitséget de légyszi ne szólogassatok le :)))
ő...szerintem még babázz kicsit.... mert elég gyerekek vagytok még....dúrván gyerekek...ez látszik a környezeted leírásából, vagyis hog ymilyenek vagytok, és abból is hogy egy anoním oldalon kiírtad a teljes neved, vagy hogy nagyoknak és érettnek tartod a 17 éveseket...
Szóval még 2-3 évig hanyagold a dolgot...mert 12 évesen még úgyse nagoyn érezhetsz szerelmet...nem vagy belezúgva...
2012. nov. 2. 14:14
3/10 A kérdező kommentje:
Te még rosszabbul irsz helyesen, mint én .... És képzeld, hogy 13 éves vagyok és decemberben leszek 14 ja, és nem egy híres ember mondta, hogy a szerelem minden korosztályban komoly .. Ha csak leszólogatni tudsz, akkor légyszives ne itt jàtszd a keményet, mert én megkértelek, hogy ne szologass le, + az volt a kérdés, hogy mit tegyek, de számítottam az ilyenre
2012. nov. 2. 14:26
4/10 A kérdező kommentje:
Amugy álnév olyan hülye nem vagyok
2012. nov. 2. 14:31
5/10 anonim válasza:
ahhoz képest, amilyen nagylánynak gondolod magad, szégyen, hogy 1. abszolút nem tudsz helyesen írni 2. egy épkézláb történetet/problémát nem tudsz koherens módon, érthetően tálalni. inkább a szellemi fejlődéssel, a sulival, meg a babázással foglalkozz még egy JÓ darabig.
2012. nov. 2. 14:52
6/10 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz hasznos választ adni, akkor inkább fogadd meg a saját tanácsodat, mert egyikőnk se szent
2012. nov. 2. 15:36
7/10 anonim válasza:
ne haragudj pici lány, de nincs mire értelmes választ adni. mivel, ahogy írtam, te sem tudtad értelmesen megfogalmazni a kérdésed :)
2012. nov. 2. 18:27
8/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy nem tudom jobban kifejezni magam .... De ha egy picit is megeröltetnéd magad, akkor talán megértenél öreg néni .....
2012. nov. 2. 22:30
9/10 anonim válasza:
Először is. Ha valaki nem tesz ez ellen a fiú-lány ellenségeskedés ellen, akkor semmi sem fog változni. És aki mer, az nyer. Anno még nálunk is ez volt 7-8-ig. Aztán ettől még simán összejött egy pár osztálytársam. És azok voltak a békekorszakok:). De amint vége lett, újra a régi osztály lettünk. Szerintem mondd el neki, hogy mit érzel. Semmit sem veszíthetsz! Ha meg nem mondod el, akkor meg sosem fogod megtudni, hogy mi lett volna ha elmondod neki. Viszont ne haragudj meg a kijelentésért, de az előző kommenteidet olvasva nem vagy túl érett ehhez. Akkor meg inkább hagyd a fenébe az egészet. Az ilyesmihez már be kell hogy nőjön a fejed lágya.
16/L
2012. nov. 3. 16:16
10/10 A kérdező kommentje:
hát, ezt be kell vallanom, télleg nem értek a témához, de félek, hogy kinevet, meg elmondja másoknak ...... és az a legrosszabb, hogy a fiu jány ellenség ellen, nem tehetek semmit ......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!