Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam neki? Vagy kérdezzek rá egyáltalán?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete szakítottunk a barátommal,de meghalt apukám,és ez megint közel hozott minket,és jobb a kapcsolatunk mint valaha. 3 évet voltunk együtt,és többek között a féltékenységem tette tönkre... mert mindig félreérthetö dolgok voltak,de aztán mindig kiderült,semmi nem történt. csak én már arra is féltékeny voltam aki hozzászólt. de volt,hogy öt sem kellett félteni,na mindegy, a lényeg,hogy nem csalt meg sosem.

most viszont,hogy megint együtt vagyunk,( vagyis még nincs kimondva,de úgy érzem),nem akarom már elveszíteni,mert sokat hibáztam én is. viszont,ma láttam,hogy írt neki egy csaj,a kollegájának a lánya,hogy ''helló bébi,miújság?'' és ezt nem tudom hovatenni... régen ilyenkor már magamból kikelve hívtam fel és ordítottam,hogy végeztem vele,menjen ahhoz a csajhoz... de most nem szóltam egy árva szót sem még... nemsoká találkozunk,és nem tudom hogy kérdezzek rá? de ha nem adott rá okot a csajnál,akkor az meg mért ''bébi''-zi le a barátomat? :\ meg az a durva,hogy a kollegája,ennek a csajnak az apja tudja,hogy szeretjük egymást,és nem értem,miért nem mondja el a lányának,hogy ne nyomuljon? vagy szerintetek a barátom adott rá okot,hogy ilyeneket ír? nem értem.... mert nem mondta el a barátom,hogy esetleg volt-e valami,míg mi nem voltunk együtt 2 hétig...

mit tegyek? vagy vegyem poénosra? vagy hogy? mert attól tartok,hogyha nekiesek,amit nem akarok,akkor nehogy azt mondja,hogy elég volt...

2012. nov. 10. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg fáj a hasa, és el is fáradt.. :)

Gondolom hogy azért félénk, mert ő sincs tisztában teljesen a helyzettel. Szerintem jobb lesz ha egyszer leültök és megbeszélitek az egészet.

2012. nov. 11. 01:26
 12/18 A kérdező kommentje:
ha te mondod,akkor biztos fájt:) mert nem jellemzö rá,hogy csak úgy visszautasít. csak én meg összekombináltam a ''hasfájást'' meg a csaj üzenetét... hogy akkor lehet nem is haza megy stb... le kéne szoknom erröl a filmkészítésröl az agyamban :)
2012. nov. 11. 01:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Te biztos jobban ismered mint én, de amiket itt leírtál, én abból arra következtetek hogy megbízhatsz benne.

És igen, ha leszoknál a kombinálásról, az biztos jót tenne :) Nekem is volt egy ilyen barátnőm, és hidd el, hogy a másik félnek is rossz érzés, ha bizalmatlan vagy.

2012. nov. 11. 01:31
 14/18 A kérdező kommentje:
tudom,hogy zavaró, én ezért hagytam el pár éve egy volt pasimat. de akkor miért ad rá okot,hogy bizalmatlan legyek? meg ez a csaj úgy jött képbe,hogy a kollega lánya,és segitett neki barátom a pályaválasztásban. de azért mért kell tartani a kapcsolatot? meg a kollegája elvileg kedvel engem,sokat beszélgetünk ha találkozom vele,és tudja,hogy együtt vagyok a barátommal.akkor miért hagyja,hogy ennyire jóban legyenek?
2012. nov. 11. 01:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem sajátíthatod ki, még akkor sem, ha a te barátod.

Neki is tartania kell az emberi kapcsolatokat. Attól hogy beszélő viszonyban van egy lánnyal, még nem fog feltétlenül megcsalni. Gondolom neked is vannak fiú ismerőseid, mégse csalod meg velük a párodat.

2012. nov. 11. 01:57
 16/18 A kérdező kommentje:
az rendben van,persze nekem is vannak,szinte csak fiú haverjaim. csak nem tudtam mire vélni ezt a Bébi-zést. mert lehet elmondta neki a barátom,hogy nem vagyunk együtt. de ugye az korábban volt. ha meg írok a csajnak,akkor az meg gáz nem? mert én 23 vagyok, a csaj meg 19...
2012. nov. 11. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan fiú barátom, akit baby-nek szólítok néha, de a barátságon kívül soha semmi nem volt köztünk. :) Óvatos szegény, akarja is meg nem is, hiszen írtad, hogy többek között a féltékenységed okozta a szakítást, mért kívánkozna vissza ugyanabba a szituba? Beszélnetek kéne (ha úgy érzed, képes vagy változni), neked jobban meg kéne bízni benne, és elfogadni, hogy birtokolni nem tudod őt úgysem, a féltékenységgel pedig csak újra elüldözöd.
2012. nov. 12. 13:08
 18/18 A kérdező kommentje:

igen, ez a jó szó: óvatos... taliztunk most is,nagyon jól elvoltunk,de egyszerüen 3 napja visszautasít,ha próbálkozok... most viszont elmondta,hogy szeretne beszélni velem,és majd azután.... nem értem... múlt héten meg nem volt semmi gond,együtt voltunk 2 x is.... de most csak simogat,meg ölelget,de semmi több....

meg rákérdeztem megint a csajra,erre annyit mondott,hogy majd holnap beszélünk, ne aggódjak.....

szerintetek mi lehet??

2012. nov. 12. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!