Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kérdezzek rá vagy mondjam el neki, hogy tudok erről az esetről?
nah szóval
van egy srác akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, de ő szombaton elment bulizni és full részegre itta magát és közbe rámászott egy lányra és ölelgette meg nem csak ölelgetés volt hanem csók is.
és én ezt megtudtam, holnap lesz a második randink.
meg msn-en is beszélünk folyton.
mondjam el neki hogy tudok az esetről, vagy várjam meg míg ő magától elmondja??
bocsi a helyesírásihibákért csak siettem az írással. :)
előre is köszi
16/L :)
szerintem ne menj el a második randira. feltéve ha hiszel a pletykáknak.
a srácról ennyit. ha veled találkozgat és közben mással kavar... a tanulságot mondja el más. szerintem egyértelmű.
hiszek én a pletykának de nem is pletyka sajnos, hanem a báttyám mesélte neki msn-en hogy mit művelt full részegen...
és van közös kép ilyen bulifotó és ott is ölelgeti a csajt... :S
hát jó rendben , de akkor is olyan izzé.
itt mondja hogy szeret meg amikor együtt voltunk bulizni egész este együtt voltunk mostmeg ha részeg más csajt csókol meg ölel :S
tudom hogy nem kéne féltékenykedni meg hogy még nem járunk de nekem ez akkor is sz-rul esik :S
Még szép, hogy sz*rul esik, én simán dobnám a srácot, még akkor is ha nem járunk:D Ölelgesse csak akkor a másik csajt, engem meg elfelejthetne;)
18/L
Köszii 18/L
De épp ez az hogy arról a csajról azt állítja hogy egy k*rva és ő neki nem kell az a csaj.
Csak mert "részeg" volt... :S
Nem tudom mit tegyek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!