Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kérdezzek rá vagy mondjam el neki, hogy tudok erről az esetről?
nah szóval
van egy srác akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, de ő szombaton elment bulizni és full részegre itta magát és közbe rámászott egy lányra és ölelgette meg nem csak ölelgetés volt hanem csók is.
és én ezt megtudtam, holnap lesz a második randink.
meg msn-en is beszélünk folyton.
mondjam el neki hogy tudok az esetről, vagy várjam meg míg ő magától elmondja??
bocsi a helyesírásihibákért csak siettem az írással. :)
előre is köszi
16/L :)
én még nem voltam részeg szóval én azt nem tudhatom :D
meg sajnos arra a bulora nem tudtam menni és így nem voltam a közelébe...:)
majd lessz valami..
Lehet, hogy azt mondja szeret téged. De vedd észre, hogy ez nem lehet igaz. Ha egy pasi igazán szeret téged akkor rá sem tud nézni más csajra. Akkor bármilyen állapotban(még részegen is) csak te jársz a fejében.
Nem mondom, hogy felejtsd el mert nem lehet egyszerű ha szerelemes vagy belé. De mindenképpen beszélj vele. Mondd el neki a tényeket, azt amit hallottál és azt is, hogy hogyan érintett és mit éreztél amikor megtudtad. De vigyázz vele, mert szerintem ez a fiú nem szeret téged igazán. puszi:)
Ez totál igaz amit írtál.
Ugyhogy köszönöm :)
Majd megbeszélem vele, vagyis megpróbálom..
Puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!