Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érez még valamit a barátom az exe iránt?
Nem értem, ilyen és hasonló esetek hogy történhetnek meg. Amit leírtál, az nem normális, és nem szabadna eltűrnöd. Én minden kapcsolatom elején tisztázom, hogy az exekkel nem szeretném, ha tartaná a kapcsolatot. tetszik tetszik, ha nem, viszlát. Nálam ez alap.
25f
Szerintem sem normális ez az egész,de ha te eltűröd,akkor megérdemled,és nem kéne siránkozni,és sajnáltatni magadat!
Szerinted a pasid szó nélkül eltűrné,hogy az exedhez rohangálj megbeszélni a gondjaidat?
Ohh nem hiszem.
Az is lehet hogy szexelnek,mikor ott van.
Te honnan tudod,ha nem látod,a barátod meg egy befolyásolható kis pocs nem hiszem hogy elmondaná.
Szeret?
Hát nem úgy tűnik,mondani akármit lehet!
Szépen állj a sarkadra,mond meg neki,hogy TE vagy a barátnője,nem múltban él az exével,vagy szüntesse meg az összejárkálást,vagy lapát.
Én valahogy nem hinnék neki,hogy így,meg úgy szerelmes volt a csajba,odajárkál,és nem történik semmi,persze,nekem meg 2 fejem van.
Húhhh, vannak itt szélsőséges vélemények. Én az egyik legnagyobb exemmel tartom a kapcsolatot, ő volt az első nagy szerelem. Soha nem akartunk utána semmit, egyszerűen ismertük egymást ahhoz hogy megértsen. Igen volt olyan hogy vele beszéltem meg a párkapcsolati gondjaimat, de csak azért mert megint csak ismer és tudtam gond nélkül a fejemhez vágja ha csak az én hisztim az egész balhé. Azóta élettársa és gyereke van és most is nyugodtan fordulhatok hozzá ha valami gond van (ezek általában már műszaki jellegűek, amihez a párom nem ért)
A kérdező egy szóval nem írta hogy személyesen rohangál hozzá, hisz írta azért mentek szét mert költözés miatt kihűlt a kapcsolat. Szerintem ha interneten néha beszélnek semmi gond. Az hogy tavaly szerelmet vallott neki, nem jelenti azt hogy nem szeretett beléd hisz 1 éve vagytok együtt. Ez max a kapcsolatotok elején lehetett mikor még nem alakulnak ki az érzelmek, vagy még előtted....
De neked kell tisztázni vele ezt a helyzetet. Leülni vele és elmondani téged mi zavar. Hisz tudod, néma gyereknek anyja sem érti a szavát...
Akkor is mond ezt,ha majd nálad is az lesz,hogy összejössz egy pasival,majd ha problémái lesznek,akkor ahhoz a nőhöz megy,akibe halálosan szerelmes volt.
Istenem!
Olyan könnyen beszélsz,nem hiszem el,hogy téged nem zavarna.
Én voltam ilyen helyzetben,azért tudok véleményt mondani!
A barátom jött azzal,hogy régóta ismeri az exét,sokat segítenek egymásnak,ne aggódjak,nincs köztük semmi,aztán kiderült hogy igen is volt,engem meg be akartak szervezni egy 3-asba.
Nem mondom hogy ez minden esetben így van.
Nekem viszont akkor is az a véleményem,hogy ami a múlt,az a múlt.
Ha annyira barátkozni akarnak,ott a Facebook,az Msn,beszéljenek ott,az még nem zavar.
De ne találkozzanak személyesen,pláne ne kettesben,azért ez mégiscsak zavaró,szerintem nem csak én gondolom így.
Kedves 8-as, igen a páromnak is vannak női barátai és van köztük olyan akivel össze szeretett volna jönni és halálosan szerelmes volt. Most barátok, néha beugrik hozzá a munkahelyére beszélgetni, van hogy egyedül, van hogy velem.
Tudod ha én elfogadtatom vele azt a helyzetet hogy tartom a kapcsolatot az exemmel, logikus hogy én sem hepajozok érte.....
Egy kapcsolat a bizalmon alapul. És gy tökéletesen működő kapcsolatból nem lehet kiszakítani senkit. HA elmegy ott már a kapcsolattal is gond van és előbb utóbb vége lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!