Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon érez még valamit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érez még valamit a barátom az exe iránt?

Figyelt kérdés
Sajnos nem azért szakítottak mert bármi probléma lett volna köztük, hanem mert a barátom elköltözött abból a városból ahol a lánnyal laktak. Minden jó volt köztük, és nagyon szerelmesek voltak a lány meg hihetetlenül szép nagy mellekkel, hosszú fekete haj, szoli műköröm minden pasi álma...eleinte még visszajárogatott a városba de aztán ez nem mindig jött össze neki vagy a lánynak és kicsit eltávolodtak egymástól. mi 1 éve vagyunk együtt, de tavaly nyáron még szerelmet vallott a lánynak hogy még mindig nem tudta elfelejteni. amióta velem van látom hogy engem szeret, de ha valami probléma van köztünk, az exéhez menekül és vele beszéli meg nagyon egymásra vannak hangolva és nem tudom hogy mit tegyek. nagyon féltékeny vagyok és nem tudom hogy benne van-e még ez a lány és én csak egy pótléknak érzem magam amiért nem lehet azzal "akit igazán szeret". tudom hogy engem is szeret meg mondja is, de azt érzem hogy a csaj még benne van a szívében. mit tegyek?

2012. nov. 7. 08:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó,nem mondom azt,h minden nő/ex nő ribi,és elcsábítja a pasit,de azért 60%-ban ez a jellemző
2012. nov. 7. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Én ezt az egész helyzetet nem érzem normálisnak.Valóban olybá tűnik az egész,mintha csak egy pótlék volnál,és talán igen,tényleg a csaj volt a barátod nagy szerelme,és lehet, az is marad.Én mondjuk nem balhéznék,simán sarkon fordulnék,mert megalázónak érezném a szitut.Azután keresnék magamnak egy olyan párt,akinek én vagyok az első,és az egyetlen.Ez így normális elvileg,szerintem...
2012. nov. 7. 13:21
 13/15 A kérdező kommentje:
szerintem 19-20 évesen nem találok sok olyan normális pasit, akinek én lehetnék az első nagy szerelme...szóval ez is ki van lőve. meg nem az a problémám, legyen VOLT nagy szerelme, nekem is volt. csak én már lezártam azt a dolgot és azt várom el hogy ő is zárja le.
2012. nov. 7. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:

ezt cáfolnám kérdező

én 18 évesen találtam.

2012. nov. 7. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnos valószínű érez még 'valamit' iránta. beszéld meg vele, mondj el neki mindent! Én ezt tenném a hejedben.

Sok siker! :)

2012. nov. 8. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!