Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit érzek a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek a barátom iránt. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, nevezzük Zolinak. Zolival 10 hónapja vagyunk együtt, ő 26 éves én 18. Vele vesztettem el a szüzességem, nagyon jól megvagyunk/voltunk egészen most februárig. Akkor 'belépett' az életembe az egyik osztálytársam, nevezzük Krisztiánnak. Krisztiánnal 3 éve osztálytársak vagyunk, de mostanában közelebb kerültünk egymáshoz. Suliba tök jól elvagyunk, itthon pedig facebookon beszélgetünk. Barátnőm szerint tetszem Krisztiánnak, de nekem ugye van Zoli. Mostanában egyre jobban bánt ez a dolog mert már nem érzem hogy annyira szeretném Zolit, mégis ragaszkodom hozzá (minden hétvégén nála vagyok, jól esik hogy törődik velem stb.) Krisztiánon jár mostanában az eszem és hogy kipróbálnám vele is, de inkább csak testi vonzalmat érzek ha rá gondolok. De közben Zoli se közönbös. Szerintetek ez mit jelent? :\
2011. máj. 11. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, de velem is van valami ilyesmi..:/
2011. máj. 11. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten mindkettőhöz vonzódsz. Zolihoz ezért, mert vele vesztetted el a szüzességedet, ezért nagy felé az érzelmi kötelék. Ezt megfejeli az is, hogy törődik veled és gondoskodik is rólad, talán még szeret is.

A Krisztiánhoz való vonzalmad főleg fizikai, mert te kapcsolatban vagy, így ő elvileg elérhetetlen számodra. Az is kérdéses, hogyha három éve vagytok osztálytársak, akkor miért pont most kezdett el érdekelni?

Tudat alatt félsz a Zolival való erős érzelmi köteléktől és szeretnél másokat is kipróbálni, elsősorban szexuálisan, mert azért az érzelmi köteléktől nem akarsz megszabadulni. Az lenne az ideális számodra, ha mindkettő a tiéd lehetne. Ez azonban szemét, gerinctelen dolog és jobb lenne őszintén tisztázni a dolgokat, még mielőtt valaki komolyan sérül. Ha annyira szeretnéd a barátodat, akkor nem érdekelne más, sem fizikai, sem érzelmi téren. Itt már komoly gondok vannak a kapcsolattal, amiket nagyon nehéz lesz helyrehozni, ha nem hozod meg a megfelelő döntéseket.

2011. máj. 11. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Össze vagy zavarodva,18 éves vagy,fiatal és kipróbálnál másm pasit is a szexben de a párod iránti ragaszkodás,érzelmek visszatartanak ebben.Ez "normális",idővel vagy elmúlik vagy nem,azt,hogy lesz-e valami a Krisztiánnal vagy sem az csakis rajtad múlik nem?! Gondolom úgy vagy vele,hogy jó lenne kipróbálni a Krisztiánt de szereted a Zolit és egy szexért nem akarod kockáztatni a kapcsolatodat amit azért érzel mostanában "gyérnek" mert előjöttek ezek a gondolatok a Krisztiánnal kapcsolatban.Ezt neked kell eldönteni,tudom nem egyszerű de ez van,tombolnak a hormonok stb :-)

Én is sokszor éreztem így mint Te,és mindig csak rajtam múlt a dolog :-)

21/N

2011. máj. 12. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a két és fél éves kapcsolatom alatt is voltak ilyen "problémáim". Szerintem ez teljesen természetes,hogy időnként az ember máshoz is vonzódik. A kérdés az, hogy tudsz e/akarsz e magadnak nem-et mondani. Mindenesetre mielőtt butaságot csinálnál,mérlegeld a dolgot, hogy megéri e.
2011. máj. 15. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
johnny depp mondta egyszer (nem pontos idézet): ha vkivel együtt vagy és beleszeretsz másba, akkor válaszd a másodikat, mert ha igazán szeretnéd az elsőt, akkor nem szerettél volna bele a másikba
2011. máj. 15. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!