Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek a barátom iránt. Szerintetek?
Valamilyen szinten mindkettőhöz vonzódsz. Zolihoz ezért, mert vele vesztetted el a szüzességedet, ezért nagy felé az érzelmi kötelék. Ezt megfejeli az is, hogy törődik veled és gondoskodik is rólad, talán még szeret is.
A Krisztiánhoz való vonzalmad főleg fizikai, mert te kapcsolatban vagy, így ő elvileg elérhetetlen számodra. Az is kérdéses, hogyha három éve vagytok osztálytársak, akkor miért pont most kezdett el érdekelni?
Tudat alatt félsz a Zolival való erős érzelmi köteléktől és szeretnél másokat is kipróbálni, elsősorban szexuálisan, mert azért az érzelmi köteléktől nem akarsz megszabadulni. Az lenne az ideális számodra, ha mindkettő a tiéd lehetne. Ez azonban szemét, gerinctelen dolog és jobb lenne őszintén tisztázni a dolgokat, még mielőtt valaki komolyan sérül. Ha annyira szeretnéd a barátodat, akkor nem érdekelne más, sem fizikai, sem érzelmi téren. Itt már komoly gondok vannak a kapcsolattal, amiket nagyon nehéz lesz helyrehozni, ha nem hozod meg a megfelelő döntéseket.
Össze vagy zavarodva,18 éves vagy,fiatal és kipróbálnál másm pasit is a szexben de a párod iránti ragaszkodás,érzelmek visszatartanak ebben.Ez "normális",idővel vagy elmúlik vagy nem,azt,hogy lesz-e valami a Krisztiánnal vagy sem az csakis rajtad múlik nem?! Gondolom úgy vagy vele,hogy jó lenne kipróbálni a Krisztiánt de szereted a Zolit és egy szexért nem akarod kockáztatni a kapcsolatodat amit azért érzel mostanában "gyérnek" mert előjöttek ezek a gondolatok a Krisztiánnal kapcsolatban.Ezt neked kell eldönteni,tudom nem egyszerű de ez van,tombolnak a hormonok stb :-)
Én is sokszor éreztem így mint Te,és mindig csak rajtam múlt a dolog :-)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!