Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag új kapcsolat, első féltékenyég-dráma. Hogy tegyem jóvá?
A barátommal pár hónapja vagyunk együtt. Az előző kapcsolatomban sok mindent tönkretett a féltékenységem, és megfogadtam, hogy ez nem lesz többé így. Tegnap mégis elöntötte az agyamat a vér..:(
A lakótársamról van szó, akit a barátom - úgy érzem - folyton ajnároz. Ha a reggelinél elvonul a szobájába a csaj, ő panaszkodik, hogy ez milyen kár, hogy nem marad velünk. Vagy van pár értelmetlen mániája, de a barátom azokra is csak pozitívan reagál. De úgy döntöttem, a cél érdekében nem szólok semmit, felőlem tetszhet neki, ha én nem érzem hátrányát.
De tegnap épp a konyhában beszélgettünk, a mondat közepén voltam, mikor hazajött a lakótársam, erre a barátom elfordult tőlem, és megkérdezte őt, hogy milyen volt a napja...
Eléggé bevágtam a durcát és hisztiztem egy sort.
Ez volt az első ilyen alkalom és nagyon sajnálom, mert normálisan meg kellett volna beszélnem vele.
Szerintetek nagyon gáz? Hogy értékelitek? Mit tehetnék most?
Azt írtad: "addig amíg nem érzem hátrányát".
Most hátrányát érezted, tehát szerintem jogos volt.
28/N
mondjuk ez a pasitol eleg nagy taplosag volt,en a tiszteletlensege miatt akadtam volna ki ra.
biztos mondtam volna neki,hogy jaa,hat akkor beszelgessetek nyugodtan,en elmegyek pancsizni/akarmi. mindezt egy kis cinikus mosollyal az arcomon.
ne hagyd,hogy tiszteletlen legyen.nem kell dramat rendezni,de azert ereztesd,hogy ez nincs rendben
Még elég frissek vagyunk, nem lapos a kapcsolat egyáltalán. Ráadásul sokszor érezteti, hogy mennyire imád, ezért sem akartam eddig szólni.
Amúgy azt állítja, hogy csak jófejkedésböl csinálja, ha már olyan sokszor vendégeskedik nálunk. Erröl mit gondoljak? Hülyének néz vagy lehet igaz?
srác durván önbizalomhiányos? egy bizonyos pontig szerintem elnézhető, de ezesetben én jogosnak éreztem vna a hisztit. ne hagyd magad hülyérevenni
hasonló helyzetű 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!