Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti névnapra minek örültök?
Kapcsolatban, mi az ami túl soknak számít ? Mi az ami még elfogadható , nem túl drága kisebb ajándék és örültök tőle? Plüsskorszakból kinőtt nők véleményere vagyok kíváncsi 20-25 éves korosztályból. 1 éves kapcsolat, eddig csoki,bonbon, kulcstartó egyéb kisebb ötlettelen ajándékokat kapott tőlem.
Idén szeretnék kicsit változatosabb dolgot, mondjuk minek örülnétek a párotoktól, amit mondjuk ő készít el, vagy Ő csinál veletek.. Volt olyan is hogy moziba mentünk, vagy meghívtam egy fagyira 1x elmentünk wellnessbe szal volt már itt minden.. és tanácstalan vagyok.
Kérlek segítsetek, köszönöm!
elnézést elírtam : *örültök neki , bár a tőle is jó lehet mert említettem gesztust ilyesmit :)
Ő is úgy tartja, hogy fölösleges megünnepelni mert az is elég neki, hogyha azt mondom : Boldog névnapot . De én mégis szeretnék valamit :D
én akár egy szál rózsának is örülök. a névnap valóban nem egy nagy durranás, de azért jól esik az embernek, ha nincs elfelejtve :)
és számomra a virág pont elegendő arra, hogy 1. nem felejtette el, 2. kifejezi a szeretetét.
nem is kell túlbonyolítani a dolgokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!