Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örültök neki, ha buliban egy pasi, akinek szimpik vagytok, összeszedi a bátortságát, és nem csak távolról figyel, hanem oda is megy hozzátok?
mosolyognék rá
de én mindenkire mosolygok általában, akivel találkozom:)
Ha nekem is tetszik és nem részeg és nem akar egyszerre letaperolni, hanem csak dumálgatni, akkor teljesen rendben van:D
Először egy kis szemezéssel lehet kezdeni. Ha látja, hogy viszonzom, akkor odajöhet egy ilyen szalvétával:
;)
Örülünk neki, de csak ha nincs totál készen, és valami értelmes témát dob fel...nemcsak bazsalyog.
Bátorító jelek: szemezés, mosolygás, hajbatúrás ilyesmi...de szerintem ezt úgyis érzed.
én mindegyikkel beszélgetek aki odajön és leszólít. kivéve ha annyira bunkó és tolakodó hogy annak ellenére elkezd fogdosni stb. hogy megmondtam hogy csak havernak tudom elképzelni meg erősködik hogy de, ő az aki nekem kell.
ezt hadd tudjam én jobban. csak az ilyet küldöm el a búsba. a többi megy magától vagy elfogadja a barátzónában a helyét...vagy ritka esetekben randizok vele később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!