Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek a pasija ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek a pasija ilyen vagy csak az enyém? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

a barátom elég késős tipus. olyan,hogy megigéri hogy xy idő mulva jön,és valahogy mindig később ér ide.ez a legtöbb esetben igyvan.fél óra,óra,volt már 2-3óra is.és mindig mond vmit h ezt csinálta azt csinálta..de akkor minek igéri meg?nekem ez rosszul esik.mert ha aztmondja majd később jön,ezt vagy azt szeretné akkor jólvan.mondtam már neki hogy nem a haverja vagyok hogy ekkor és akkor jön ha megigéri...és nemegyszer volt már ebből vitánk.ma is ezen vesztünk össze.1 faluban lakunk,ugyvolt hogy majd együtt elmegyünk boltba.mondta ő hazamegy,10perc mulva jön vissza.mondtam nevetve hogy akkor inkbb én megyek mert ebből nem 10perc lett.mindegy kialakult egy szócsata,majd mondta hogy nem is 10perc lett volna mert még az anyjával akar beszélni stb.én meg mondtam hogy akkor minek igéri meg ha tudja hogy nem 10perc lesz.őmeg h ne idegeskedjek(gondolom azért,ha sok időt mondott volna ha jön).de mondom ez idegesít fel,hogy nem tartod be a szavad.

szóval ilyenek..mi a véleményetek..?

egyébként ő 20éves,én 18/L

2012. máj. 25. 15:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
szerintem szakítsatok
2012. máj. 25. 15:01
 2/31 anonim ***** válasza:
72%
A válasz a kérdésedre: egyik se. Nem mindenki pasija ilyen és nem is csak a tiéd ilyen.
2012. máj. 25. 15:02
 3/31 anonim ***** válasza:
Én biztos nem vagyok ilyen A többi pasi nevében nem tudok nyilatkozni. Általában jó közelítéssel meg tudom saccolni, hogy meddig vagyok egy helyen. Ha meg elcsúszok időben, ott a telefon.
2012. máj. 25. 15:03
 4/31 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen. Én megpróbálok előbb ott lenni ha megyek valahova időre. Mindig úgy vagyok vele, hogy inkább én várjak, mint pl a barátnőm, vagy valaki más.

18/f

2012. máj. 25. 15:05
 5/31 anonim ***** válasza:
63%

Én is késős vagyok de még a meló helyről volt már, hogy késtem, meg hányszor elkéstem anno a suliból vagy a buszról. Akkor én is mondtam a csajomnak megyek du 17.00 azt oda értem fél 6-ra vagy 6-ra vagy később. De volt olyan is, hogy megbeszéltük az utcán találkozunk itt és itt pl 15.00kor azt oda értem negyed 4-re! Akkor van egy haverom az is késős fajta de az meg teljesen olyan mint te hapsid azt mondja nekünk haza megyek enni 15-20 perc azt jövök vissza, ugyanis szomszéd lépcsőházba ment és 2 óra el telt megyünk át hozzá nézi a tv-t erre ő jah elfelejtettem. De hányszor volt olyan megígérte nagy pofával 10 perc és jövök le de tényleg jövök nem kések most már azt se tudta, hogy hogy ígérje meg. El telt a 10 perc sehol sincs vártunk a ház előtt, 20 perc, 30 perc és felmentünk hozzá nézte bent a tv-t, uhh bocs lekötött a műsor!

Javaslat:

Ne veszekedj vele ezért nem éri meg tönkre megy a kapcsolat így, fogadd el , hogy ilyen fajta nem biztos, hogy tudna ellene mit tenni. Szeressétek egymást! 24F

2012. máj. 25. 15:08
 6/31 A kérdező kommentje:
sajnos nincs soksor telefonján pénz.hát ezaz,hogy irhatna interneten is facebookon vagy bárhol,de ez a legritkább! ha szolna nem lenne semmi baj belőle! csak én általában várok,várok és várok hogy jöjjön.
2012. máj. 25. 15:09
 7/31 anonim ***** válasza:
Ha rajtam múlik,mindenhol ott vagyok időben,de nem mindíg rajtam múlik,én is hasonló vagyok.
2012. máj. 25. 15:10
 8/31 anonim ***** válasza:
Azért volt olyan is már, hogy nem késtem sőt még előbb ott voltam. De a haver is volt, hogy nem késett akkor meg is lepődtünk! 24F
2012. máj. 25. 15:11
 9/31 A kérdező kommentje:
örülnék is ha csak negyd órákat késne..:S de 11hónap alatt szinte végig ez ment,hogy megigéri ekkor jön vissza,de közbe még ide ment,oda ment ezt csinálta azt csinálta.nem akarom hogy tönkre menjen a kapcsolat,de én nemtudom elviselni hanem tartják be az igéretüket..:S
2012. máj. 25. 15:13
 10/31 A kérdező kommentje:
nekem az rossz hogy én itthon ülök és várok rá,ő meg elvan..tegnap megse vártam,elmentem nélküle vásárolni,mert ugyvolt együtt megyünk.
2012. máj. 25. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!