Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek a pasija ilyen vagy csak az enyém? Ti mit gondoltok erről?
a barátom elég késős tipus. olyan,hogy megigéri hogy xy idő mulva jön,és valahogy mindig később ér ide.ez a legtöbb esetben igyvan.fél óra,óra,volt már 2-3óra is.és mindig mond vmit h ezt csinálta azt csinálta..de akkor minek igéri meg?nekem ez rosszul esik.mert ha aztmondja majd később jön,ezt vagy azt szeretné akkor jólvan.mondtam már neki hogy nem a haverja vagyok hogy ekkor és akkor jön ha megigéri...és nemegyszer volt már ebből vitánk.ma is ezen vesztünk össze.1 faluban lakunk,ugyvolt hogy majd együtt elmegyünk boltba.mondta ő hazamegy,10perc mulva jön vissza.mondtam nevetve hogy akkor inkbb én megyek mert ebből nem 10perc lett.mindegy kialakult egy szócsata,majd mondta hogy nem is 10perc lett volna mert még az anyjával akar beszélni stb.én meg mondtam hogy akkor minek igéri meg ha tudja hogy nem 10perc lesz.őmeg h ne idegeskedjek(gondolom azért,ha sok időt mondott volna ha jön).de mondom ez idegesít fel,hogy nem tartod be a szavad.
szóval ilyenek..mi a véleményetek..?
egyébként ő 20éves,én 18/L
Én mindig pontos vagyok és el is várom a pontosságot. Nálam ez a kölcsönös tisztelet jele. Ha megígérem, hogy 4-re ott vagyok akkor nem érek oda háromnegyed 4-re, de negyed 5-re sem. Ha nem tudom pontosan megmondani akkor szólok, hogy lehet kések. Vagy ha már tudom, hogy el fogok késni valamiért akkor felhívom. Engem bosszant ha valaki azt mondja, hogy ekkor és ekkor ott lesz, de nincs ott. Akkor ne ígérje meg. Rendszert ebből nem illik csinálni.
23/F
A barátod szimplán paraszt, már bocs.
Én barátomnak is sajátos munkabeosztása van, emiatt mindig máshogy és más ideig ér rá. Van, hogy nem tudja megmondani, mikor fog tudni átjönni, ilyenkor nem mond semmit. Azt mondja, hogyha indul, felhív és akkor nem várom fölöslegesen, hanem ahhoz igazodok, amikor hív. Viszont ha megígéri, hogy pl kettőre ott vagyok, akkor kettőre vagy max pár perc késéssel buszok függvényében itt is van. Az ilyen embert én gyűlölöm, aki képtelen annyiban is eligazítani másokat, hogy mikor lesz ott, vagy mikor nem. Szerintem nem igényel agysebészdiplomát, szóval innentől kezdve bunkóság az egész...
21L (25F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!