Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek a pasija ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek a pasija ilyen vagy csak az enyém? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

a barátom elég késős tipus. olyan,hogy megigéri hogy xy idő mulva jön,és valahogy mindig később ér ide.ez a legtöbb esetben igyvan.fél óra,óra,volt már 2-3óra is.és mindig mond vmit h ezt csinálta azt csinálta..de akkor minek igéri meg?nekem ez rosszul esik.mert ha aztmondja majd később jön,ezt vagy azt szeretné akkor jólvan.mondtam már neki hogy nem a haverja vagyok hogy ekkor és akkor jön ha megigéri...és nemegyszer volt már ebből vitánk.ma is ezen vesztünk össze.1 faluban lakunk,ugyvolt hogy majd együtt elmegyünk boltba.mondta ő hazamegy,10perc mulva jön vissza.mondtam nevetve hogy akkor inkbb én megyek mert ebből nem 10perc lett.mindegy kialakult egy szócsata,majd mondta hogy nem is 10perc lett volna mert még az anyjával akar beszélni stb.én meg mondtam hogy akkor minek igéri meg ha tudja hogy nem 10perc lesz.őmeg h ne idegeskedjek(gondolom azért,ha sok időt mondott volna ha jön).de mondom ez idegesít fel,hogy nem tartod be a szavad.

szóval ilyenek..mi a véleményetek..?

egyébként ő 20éves,én 18/L

2012. máj. 25. 15:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen pasim a te korodban. Ugyanez volt:D Egy idő után (évek kellettek hozzá) megszoktam, mindig rászámoltam 2-3 órát arra amit ígért. Ezen kívül nem volt vele más gond. 3x éves korára nőtte ezt ki valamikor.
2012. máj. 25. 15:55
 22/31 anonim ***** válasza:

Szimplán bunkó, de nagyon.

A fehér emberi világban az adott szónak is, meg az időnek is jelentősége van.

Afrikában az ő viselkedése természetes, de valahogy azt gondolom, nem ott éltek.

2012. máj. 25. 15:55
 23/31 anonim ***** válasza:
másnál is ilyen? mert lehet azt gondolja, hogy te úgy is megvárod, hát ez miatt ne szakíts vele, de éreztesd vele, hogy ez nem így megy
2012. máj. 25. 15:57
 24/31 anonim ***** válasza:

Nekem anyum ilyen, de teljesen... Ha mond egy időpontot, mindig megszorzom hárommal, az ad ki kb. reális eredményt. :D Sokszor utazok vele, azt mondja az otthon ülőknek hogy 10 perc múlva hazaérünk, pedig jól tudja hogy még van félórányi út. Sosem fogom megérteni az ilyen embereket!

Magyarázd el neki szépen érthetően hogy lesz*rod, hogy későn ér, csak mondja meg akkor. Nagyon idegesítő, ha az ember hiába vár, és csak pocsékolja az idejét.

2012. máj. 25. 16:03
 25/31 anonim ***** válasza:
57%
Mit kell ebből akkora ügyet csinálni? Nem értem ilyen a természete, én is ilyen vagyok és nem tudok mit tenni ellene a haver is ilyen az még rosszabb! Sokat vársz rá akkor lépj le te is :D
2012. máj. 25. 16:41
 26/31 anonim válasza:
71%

Komolyan mondom, egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy nem az exemmel jársz-e véletlenül. :D

Én ezért szakítottam a volt barátommal. Eleinte nem csinálta, de minél régebb óta voltunk együtt, annál többet késett. És a legrosszabb az volt, hogy ő ezt nem tartotta problémának. Annyira nem, hogy az 1 órás késéseinél sem méltatott szólni. Persze, sokszor nem is tudott, mert cseszett feltölteni a telefonját, inkább elköltötte a pénzét napi 2 doboz cigire és a társaira. Tőlem várta el, hogy szaladgáljak utána, meg hívogassam. Ezerszer átbeszéltük, és a végén már többször szakítással fenyegetőztem. Persze, ő mindig megígérte, hogy megváltozik, de semmi sem lett belőle.

És most megmondom, hogy ez csak rosszabb lesz. Egyre többet fog késni, és ez egyre kevésbé fogja zavarni. Én a helyedben szakítanék vele.

2012. máj. 25. 17:00
 27/31 A kérdező kommentje:

az emlitetteket már probáltam hogy balhéztam,szépen mondtam,vagy énis késtem tőle de semmi..:)

11hónapos kapcsolatot nem szeretnék ez miatt eldobni,mert szeretem,csak ezt valahogy nemtudom megérteni..probálom elfogadni,de ugy érzem mintha nem tisztelne eléggé a késései miatt...

szerintem ezentúl azlesz ha későn jön lelépek vagy valami D::D sokszor megfordult már egyébként a fejemben..

2012. máj. 25. 19:31
 28/31 tomy88trance ***** válasza:
Lehet ,hogy megunt vagy valami, ha ennyit késik akkor nem tisztel stb, ha nem változtat tényleg érdemes azon elgondolkodni,hogy vége legyen , én legalább is így gondolom...
2012. máj. 26. 10:02
 29/31 A kérdező kommentje:

ha ő is tervez közös programokat,nemhiszem hogy unna...:/

meg akkor megmondaná,mert ugy beszéltük meg ha valami nem okés,akkor megbeszéljük..

2012. máj. 26. 12:56
 30/31 tomy88trance ***** válasza:
Mindegy a lényegen nem változtat, nem tisztel annyira,hogy időbe odaérjen, kicsit sok a "véletlen" késés szerintem :/ Persze az is lehet,hogy idővel megváltozik,de ezt nem lehet tudni előre.
2012. máj. 28. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!