Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az, ami igazán megfog titeket egy pasiban? Milyen tulajdonságokra buktok a leginkább?
Nekem nem voltak határozott elképzeléseim soha, szóval csak azt tudom összefoglalni, mit szeretek a barátomban (ő az első és az utolsó is).
- hihetetlenül önzetlen, kedves, segítőkész, a rosszindulat vagy felszínesség legkisebb szikráját sem fedeztem fel benne soha (segít nekem is jobb emberré válnom) -> ugyanakkor nem naiv
- értelmes, okos, és szerintem nagyon bölcs, nagyon jól látja a világot
- ugyanazok az értékek fontosak számára, mint amik számomra is fontosak: család, szeretet, vidámság, lazaság, a világ elvárásaira magasról tojunk, és semmit sem csinálunk megszokásból vagy elvárásból
- bármit megbeszélhetek vele, nincsenek tabuk, semmit nem vár el, és nem akar megváltoztatni (ezek persze kölcsönösek)
- teljes mellszélességgel kiáll mellettem, és bármiben számíthatok rá, sosem ítél el, inkább megért, és próbál segíteni (ez is kölcsönös)
- igazi ezermester, a ház körül nincs olyan munka, amihez ne értene valamilyen szinten (szerelős munkákra gondolok elsősorban)
- ezeken felül pedig hihetetlenül vonzó, férfias arca és kisugárzása van, a szex is élmény vele (soha nem érzem magam csúnyának, mikor vele vagyok, annyira látszik rajta, hogy gyönyörűnek tart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!