Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusták kezdeményezni a pasik, én így látom. Hova lett a vadászösztön?
Nem kell vadász, meg vadászösztön, illetve trófeagyűjtés sem kell. Ha a kérdező arra vágyik- találhat bőven olyan férfiakat, akik azonnal körbezsongják és neki is, másnak is azonnal az ágyába fekszenek.
Részemről a kölcsönösség híve vagyok. Nőként nem fogok senki után futni, az elég szánalmas dolog egy nőtől. Viszont ha kölcsönösen alakul a szimpátia, megadom a lehetőséget és bármilyen félénken a tudtomra adja a másik (így volt), hogy bejövök, továbbá mindkettőnknek megfelel: mehet a dolog.
Nagy udvarlást nem várok, sőt, egyenesen rosszul vagyok az olyan giccsektől mint virág masnikkal, vacsora gyertyafénnyel, stb.
nem lusták vagyunk, félünk. :(
És mielőtt a maszlaggal jönne bárki, elmondanék egy példát! Van olyan ember, aki biztonsági ember egy bankban. Ha rabló jönne, szembe merne szállni vele. Miért? mert ha megteszi és lefegyverzi, akkor ő egy hős. Ha megteszi, de a rabló győz, akkor is egy hős, mert a szándék megvolt benne.
Ellenben, ha kezdeményez egy lánynál és az kineveti, vagy meg is alázza, akkor mi marad neki, Semmi! Az embernek az önérzete gyakran sokkal sebezhetőbb, mint a teste. Kegyetlenül tud fájni, ha megbántják az embert és iszonyatosan romboló a hatása!
Hát ezért vagyunk mi "lusták"!
Én mindig igyekszem, hogy ne bántó módon utasítsam el a másikat. Ő is egy ember, tisztelendő, hogy összeszedte a bátorságát.
Ő jött oda, nem én, ha nekem kellett volna, én lennék a férfi, talán nekem se lenne könnyebb. Így én "előnyös" helyzetben vagyok, ezt értékelni kell.
Nos azért, mert eddig egyetlen egy lány dícsért meg, értékelte, hogy bemertem nála próbálkozni, ez a lány mondta is, hogy félnek tőle manapság a pasik, mert ő a fullos bombázó, pedig egyébként rendes lány volt. Ritka az ilyen lány manapság. Azóta is csak a rossz lányokat fogtam is és amikor egy kis 14-16 éves kislány képes volt nyílvánosan kigúnyolni, megalázni, nos azután elment egy életre a kedvem a további próbálkozásoktól. Elegem is lett a női nemből, már-már nőgyűlölővé váltam félig.
Nincs egy rendes lány sem, aki ne lenne már foglalt, amelyik szingli és jól néz ki az tuti defektes a többiről nem is beszélve, ilyen romlott lányokra minek vadászni, időt, energiát pocsékolni, amikor úgyis kinevet, megalázz, kigúnyol és lerombolja az önbizalmát az embernek?!
Nem vagyunk lusták!!! Néhányan biztosan félénkek, és azért viselkednek így, de a többség nem lusta kezdeményezni! Szerintem!
Küldtem is privátot, h lásd igazat beszélek! :)
29 F
Akkor ezek szerinte vagy nem volt még nővel, de az is lehet h max csókig jutott el, vagy legalább is tapasztalatlan.
De az is lehet h fél attól h mit szólsz majd ha meglátnád őt meztelenül.
gátlásos.
Érdekes mert a legnagyobb gond az szokott lenni, h erőt veni magán odamenni megszólítani. ÉS ezt te elvégzed. Utána már fel szokott lélegezni az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!