Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem a haverom anyával, és nem tudom hogy mondjam meg neki?
Az egyik legjobb hawerom, és már kisgyerekkorunk óta ismerjük egymást. MIndig is tetszett az anyja, és most meg is történt, amiről eddig csak abrándoztam. (én 19 éves vok, hawer 17, anyaja 37, de 10 évet nyugodtann letagadhat)(anyáék elváltak, kb. 10 éve már)
Tegnap este történt a dolog, amikoris átmentem hogy, maj mondom sörözünk egy jót. Anyja nyitott ajtót hogy a gyerek ide-és-ide ment, ha akarom várjam meg. Mondom ok.
Behívott a nappaliba, és mondta, hogy elmegy fürdeni, én meg érezzem magam otthon.
Mikor jött vissza egy türülközőben, (már éreztem egy kis "vonzalmat" lentről), a szekrényhez ment, és ruhát keresett. ÉS EKKOR......... lecsúszott róla a türölköző,
én mint jó kisfiú, odamentem, és fejemet azért elfordítva, felvettem, és visszaadtam neki.
Ekkor rámnézett, és úgy lesmárolt, mint még senki az életben... (a többit már nem részletezem)
Életem legjobb d*gása volt!
Ma jött a hawer, és egyszerűen alig bírtam a szemébe nézni, nem tudom mit tegyek!
Ha elmondom neki, tuti szóba se áll velem többet. Tényleg a legjobb cimborám, bár tudja a saját annyáról, hogy milyen.........
(és ez nem kitalált sztori, ha valaki ezt feltételezné)
Kaptam hideget, meleget is a válaszolóktól.
De azért azt senki ne mondja, hogy 19 évesen visszautasít egy igazi érett nőT?????
hawer miatt tényleg xarul érzem magam, és szerintem ez örök titok marad.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!