Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem a haverom anyával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem a haverom anyával, és nem tudom hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb hawerom, és már kisgyerekkorunk óta ismerjük egymást. MIndig is tetszett az anyja, és most meg is történt, amiről eddig csak abrándoztam. (én 19 éves vok, hawer 17, anyaja 37, de 10 évet nyugodtann letagadhat)(anyáék elváltak, kb. 10 éve már)

Tegnap este történt a dolog, amikoris átmentem hogy, maj mondom sörözünk egy jót. Anyja nyitott ajtót hogy a gyerek ide-és-ide ment, ha akarom várjam meg. Mondom ok.

Behívott a nappaliba, és mondta, hogy elmegy fürdeni, én meg érezzem magam otthon.

Mikor jött vissza egy türülközőben, (már éreztem egy kis "vonzalmat" lentről), a szekrényhez ment, és ruhát keresett. ÉS EKKOR......... lecsúszott róla a türölköző,

én mint jó kisfiú, odamentem, és fejemet azért elfordítva, felvettem, és visszaadtam neki.

Ekkor rámnézett, és úgy lesmárolt, mint még senki az életben... (a többit már nem részletezem)

Életem legjobb d*gása volt!

Ma jött a hawer, és egyszerűen alig bírtam a szemébe nézni, nem tudom mit tegyek!

Ha elmondom neki, tuti szóba se áll velem többet. Tényleg a legjobb cimborám, bár tudja a saját annyáról, hogy milyen.........

(és ez nem kitalált sztori, ha valaki ezt feltételezné)

2009. aug. 13. 13:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Hát mond el a haverodnak, bármennyire is fáj majd, de jóbb el mondani, mint elfolytani!!
2009. aug. 13. 13:20
 2/23 anonim válasza:
100%
szent isten!ilyet az életbe nem hallottam még bocsi, de ez durva..
2009. aug. 13. 13:20
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Muszály elmondanod a barátság útjába soha nem állhat nő még ha az anyja akkor se. Mérlegelj
2009. aug. 13. 13:28
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Nehogy elmondd. Csak rosszul jöhetsz ki belőle.
2009. aug. 13. 13:34
 5/23 anonim ***** válasza:
96%

háháhá dedurva xD. mond meg a haverodnak hogy megb*sztad az anyját biztos örülni fog.

na viccet félretéve én nem mondanám el és ma este is átmennék a nőhöz:D

2009. aug. 13. 13:35
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Az igeeeeen!
2009. aug. 13. 13:36
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Én tuti nem mondanám el, amiről nem tud az nem fáj.

Szerintem ha én kerülnék ilyen helyzetbe hogy elmondanák nekem ezt.. nem érezném túl jól magam.

2009. aug. 13. 13:37
 8/23 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem haladéktalanul mondd el a barátodnak! És az anyukáját meg azonnal verd ki a fejedből. Ha idősebb nőkhöz vonzódsz, akkor keress magadnak olyan oldalakon... szóval érted.
2009. aug. 13. 13:40
 9/23 A kérdező kommentje:

Lehet hogy hallgatok........

Amit nem tud, az nem is fáj, mint írták néhányan...

Így belegondolván nekem is xarul esne, hogyha valaki megmondaná, hogy összejött anyámmal...

2009. aug. 13. 13:51
 10/23 anonim ***** válasza:
55%
Bocsi,hogy ezt írom de a haverod anyja jó nagy rib@nc,és egyáltalán nincs tekintettel a fiára ha képes a legjobb barátját elcsábítani...Nekem is 17 éves fiam van,és sok helyes haverja jár hozzánk nap mint nap DE nekem eszembe se jutna ilyet csinálni..(nem vagyok maradi vagy prűd hisz az életem párja is fiatalabb nálam)De ez azért Durva amit ez a nő csinált.A helyedben gyorsan elfelejteném az anyát,ha nem akarod,hogy a gyerekkori barátságnak vége legyen,és ezért nem is mondanám el...Képzeld el ,hogy mi lesz a reakciója a srácnak.Mondjuk elmondod neki és azt mondja neked:"hogy sejtettem,hogy téged is elkap mert eddig minden haverommal dugott" vagy elszalad,és ordítva kérdezi az anyját előtted,hogy igaz-e amit mondtál.Erre az anyja sírva mondja,hogy te hazug disznó vagy,és ő soha nem tenne ilyet,főleg nem veled...Szerinted kinek hinne??Inkább ne mond el,de ne is foglalkozz az anyjával...nem éri meg...
2009. aug. 13. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!