Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem a haverom anyával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem a haverom anyával, és nem tudom hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb hawerom, és már kisgyerekkorunk óta ismerjük egymást. MIndig is tetszett az anyja, és most meg is történt, amiről eddig csak abrándoztam. (én 19 éves vok, hawer 17, anyaja 37, de 10 évet nyugodtann letagadhat)(anyáék elváltak, kb. 10 éve már)

Tegnap este történt a dolog, amikoris átmentem hogy, maj mondom sörözünk egy jót. Anyja nyitott ajtót hogy a gyerek ide-és-ide ment, ha akarom várjam meg. Mondom ok.

Behívott a nappaliba, és mondta, hogy elmegy fürdeni, én meg érezzem magam otthon.

Mikor jött vissza egy türülközőben, (már éreztem egy kis "vonzalmat" lentről), a szekrényhez ment, és ruhát keresett. ÉS EKKOR......... lecsúszott róla a türölköző,

én mint jó kisfiú, odamentem, és fejemet azért elfordítva, felvettem, és visszaadtam neki.

Ekkor rámnézett, és úgy lesmárolt, mint még senki az életben... (a többit már nem részletezem)

Életem legjobb d*gása volt!

Ma jött a hawer, és egyszerűen alig bírtam a szemébe nézni, nem tudom mit tegyek!

Ha elmondom neki, tuti szóba se áll velem többet. Tényleg a legjobb cimborám, bár tudja a saját annyáról, hogy milyen.........

(és ez nem kitalált sztori, ha valaki ezt feltételezné)

2009. aug. 13. 13:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Ja, általában a 100%-os őszinteség híve vagyok, de ne mondd el, mert az anyja valsze gle fogja tagadni, vagy ha be is ismeri, úgy fogja előadni a dolgot h te erőszakoltad meg...és innentől fogva nem tudod kordában tartani az indulatokat, simán kinézem h haverod még ki is nyírna! Nem viccelek, gondold át, sima féltékenységből késelik egymást a mai fiatalok, most képzeld el ha kiderül h az anyját khmm....simán lebökne téged (én is ezt tenném, de ne vedd személyeskedésnek:))....a embereket ilyen dolgok után nem nagyon érdekli a börtön, hidd el, főleg első felindulásból nem....

De komolyan, nem volt benned sem annyi h esetleg ellököd magadtól és elmész inkább haza?

Bár innentől fogva jó nagy sz.rban vagy, mert az anyja bármikor bekavarhat, keresztbe tehet neked, mivel a kezében vagy, zsarolni tud, míg ő bármit letagadhat, hisz a haverod és általában mindenki más is inkább neki hinne mint neked...

Jól megcsináltad magadnak, de ne haragudj, nem sajnállak, te is "jó" barát lehetsz ha ilyet teszel haveroddal.....

2009. aug. 13. 14:01
 12/23 anonim ***** válasza:

ja amúgy ez tanulságos, főleg a válaszok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__50..

2009. aug. 13. 14:08
 13/23 anonim ***** válasza:
h't ne mond el senkinek , ki mondhatna neki el gondolom az anja nem inkabb halgass
2009. aug. 13. 14:11
 14/23 anonim ***** válasza:
sztem mond el neki de vigyázz mert ha felkapja a vizet neked fog estni vagy cska jobbik esteben pofánver ugy istenesen
2009. aug. 13. 14:32
 15/23 A kérdező kommentje:

14:01 es nek!

Először is nem én másztam rá, hanem ő énrám. Azért ha egy 37 éves nő nem tudja mit akar az gáz....

A barátságom szempontjábol bánom amit tettem, csúnyán hangzik, de az élvezet kárpótólt mindeért.

Am tök jófej az anya, nemhiszem, hogy zsarolna, meg ilyenek....

2009. aug. 13. 14:33
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
hat ne tudd meg hogy egy no mire kepes hidd el h zsarolna , mindenre kepesek a nok :D en is no vagyok es tudom
2009. aug. 13. 14:49
 17/23 anonim ***** válasza:

annyira jo volt h jo esellyel meg fogjatok ismetelni a kis akciotokat? mert ha igen elobb utobb rajta fog kapni a haverod vagy vmilyen mas modon de megtudja. es az megdurvabb. ugyh ebben az esetben elobb beszeld meg az anyjaval h mit szol es utana legy oszinte a haveroddal.

ha csak 1 egyszeri kaland volt es semmi tobb (bar gondolom ettol fuggetlenu lerre fogsz masztizni 1 jo darabig:p) szoval tobbet nem fog megtortenni akkor ez maradjon a ti titkotok. egy ideig probald ugy intezni h ne talalkozz az anyjaval mert fura lenne. idovel meg felejtodik a dolog es kesz.

2009. aug. 13. 15:54
 18/23 anonim ***** válasza:
89%

beajánlasz engem is? :Đ

igaz még csak 16 vok és szűz, de nembaj

lécylécylécy :Đ

2009. aug. 13. 16:03
 19/23 anonim válasza:

szent isten, akkor lehet, hogyha megmarad ez a komoly kapcsolat, akkor a barátod egy nap apunak fog szólítani. ugye milyen jó lesz, hogy egy kis toszásért elbarmoltál egy jó barátságot?

de ha azt nézzük, mostmár családtagként tekinthet majd rád a haverod.xD

(végülis az anyját dugod vagy nem?XD)

2009. aug. 13. 20:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Figy, ha a havernak elmondod, akkor azzal az anyjának is rosszat teszel, nemcsak magadnak. én tuti titokban átjárogatnék még hozzá;)
2009. aug. 14. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!