Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb haverom annyával összejöttem, normál és 69 póz egyaránt megvolt. MIt tegyek ha a haverom megtudja bitosan zizi lesz?
Figyelt kérdés
Az annya 39 éves szőke, telt de formás, és elvált már 5 éve. Ilyen jó még senkivel sem volt, már arra is gondolram, hogy feleségül veszem, állandóan rá gondolok.2008. jún. 20. 23:53
1/11 anonim válasza:
Eleg gaz, hogy a legjobb haverod anyjat dugod mar ne haragudj...te mit szolnal ahoz, ha a te anyadat kefelgetne es nyalna ki a haverod...ugye megundorodnal egy kicsit...
Persze hogy jo egy 39 eves no. Tapasztalt, tudja mi kell egy pasinak tul van a tini jaj lefekudtem valakivel korszakon, elvileg tudja, hogy mit csinal. Kotve hiszem, hogy hozzad akarna menni felesegul.
2/11 anonim válasza:
tuti h nem akar egy 10 éveshez hozzmenni...kib gáz vagy bazdmegXD
3/11 anonim válasza:
sztem meg a ti dolgotok, felnőttek vagytok. a haverod vszínű ki fog akadni, de nem sok köze van hozzá, hogy az anyja kivel... :)
4/11 anonim válasza:
még azt hozzátenném, hogy az unokatesóm kb 20éves fia feleségül vett egy kb 36-38 éves csajt, akinek van egy 14 éves lánya. persze volt kiakadás, de az ő dolguk, kinek mi köze hozzá???
5/11 anonim válasza:
Vigyázz mert Stifler agyonver majd :D
6/11 anonim válasza:
kamuszagú.Egy dugás után senki nem akar nősülni, kivéve ha fogyatékos.
8/11 anonim válasza:
Imitalod az amerikai pitet?:) :P
9/11 anonim válasza:
ő 39 és te hány éves vagy?hát ha én lennék a helyedben kilóméterekről elkerülném a "haverom"
10/11 anonim válasza:
megint írok, h idióta vagy, de ba d.. ki nem szarikázza le, h kinyaltad meg leszopott. elég lett volna annyit írni, h pl 18 éves vagy, az annya 40, lefeküdtetek. senkit nem érdekel, hogy pontosoan hogy. meg mi az h zizi? nem zizi lesz, az te vagy, meg a nedveddző annya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!