Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja ezt velem!? Ez érzelmi zsarolás?
Velem is így van, csak én vagyok a nő.
Hormonszint változástól is lehet, hogy néha többre vágyunk, meg abban lehet az igazság, hogy a férfiak nem mindig tudják kimutatni az érzelmeiket, és nekünk nőknek éreznünk kell, nem elég a tudat, hogy szeretnek.
Mondjuk én nem zsarolom. mert tudom, hogy szeret, csak jólesne, ha ezt jobban érezném.
2012. nov. 9. 09:31
Hát ha nekem a barátom ilyeneket mondana hogy le fog lépni kitenném a szűrét az biztos. Főleg ha még csak 1 hónapos a kapcsolat. mi lesz később? :D
2012. nov. 9. 09:41
1 hónap után ilyeneket mondd hogy le fog lépni??? Ez durva.... Aki szeret ilyenért végképp nem lép le, de én a helyedbe meg sem várnám... Ez nem normális kapcsolat, keress egy olyan embert aki elég érett egy kapcsolathoz és szeret téged.
2012. nov. 9. 09:54
hallottál már a szeretetnyelvekről? 5 féle fő szeretetnyelv van, mindenkinek más a fő szeretetnyelve. Neked ezek szerint nem a testi érintés, de a párodnak minden bizonnyal igen. Ez azt jelenti, hogy ahhoz hogy ő boldognak érezze magát és érezze hogy szeretik, megfelelő mennyiségű ölelésre,bújásra, simogatásra, egyszóval bármilyen testi érintésre van szüksége. Tehát nem érzelmileg zsarol, hanem próbálja felhívni a figyelmedet az igényére. Nézz ennek utána bővebben. Ajánlom neked Gary Chapman Egymásra hangolva című könyvét.
2012. nov. 9. 10:11
na de ez azért durva és nem normális, hogy ne csodálkozz ha odd hagylak duma...... Ezt lehet normálisan is közölni hogy drágább bujjunk össze többet én ezt nagyon igénylem stb... Nem fenyegtőzni kell, föleg egy hónap után.
2012. nov. 9. 10:13
6/11 A kérdező kommentje:
én tudom hogy neki erre van szüksége,és próbálok is mindent megtenni,de úgy látom semmi sem jó neki!!:-S
1 hónap után még a föld fölött kéne lebegni a rózsaszín ködben és még jó ideig. ez nem normális így.... Mi lesz késöbb? Bár bocs hogy ezt mondom de komoly jövőt nem jósolok nektek. Ami nem a Te hibád....
2012. nov. 9. 10:19
8/11 A kérdező kommentje:
de én érzem magam hibásnak! mert folyton elégedetlen! úgy érzem nem tudok neki megfelelni!! pedig nagyon akarom!
Pont ezt irtam hogy nem a Te hibád ez. Ö a hülye.
2012. nov. 9. 11:38
Lehet, hogy nem passzoltok össze. Ő bújósabb fajta, te meg nem.
Szeretitek egymást? Vagy nem vagytok szerelmesek?
Egy hónap után még sülve-főve együtt akarnak lenni a párok, és jobban vonzódnak egymáshoz, éjjel-nappal egymásra gondolnak.
Lehet nem érzi így fontosnak magát, ha nem mutatod jobban ki. Közben öleld át, fogd meg a kezét, csókold meg, és ne csak akkor mikor találkoztok, hanem ha már együtt vagytok 2 óra hosszat akkor is bármit csináltok ez jól esne neki néha.
Ha pl. beültök valahová enni valamit, akkor is fogd a kezét és simogasd neki stb... 1 hónapos kapcsolatnál még jogosan igényelhetők a testi érintések.
2012. nov. 9. 23:38
Kapcsolódó kérdések: