Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat. Mit tegyek? Már rettegek tőle.
Figyelt kérdés
Két hónapja belekezdtem egy kalandba egy párkapcsolatban élő férfival. Néha találkoztunk, de mivel még szűz voltam igazából ez a kapcsolat nem a szexről szólt, hanem kettőnkről. Jól éreztük magunkat, de én még csak 19 éves vagyok, a szüleimmel élek, és iskolába járok. Tudtam, hogy a szüleim sosem fogadnák őt el, és ezt meg is mondtam neki. Nem is volt gond. Viszont mikor meg akartam szakítani vele a kapcsolatot, el kezdett fenyegetni, hogy beszél a szüleimmel. Mondtam neki, hogy ezzel csak engem tesz tönkre, mert nekem sokkal fontosabbak a szüleim, mint ő, és nem akarom, hogy csalódjanak bennem. Nem enged, és félek, hogy beszél a szüleimmel. Nem akarom elveszíteni a bizalmukat és a szeretetüket, de meg akarok szabadulni ettől a férfitól. Segítsetek, mit tegyek?2012. okt. 6. 14:03
1/19 anonim válasza:
Hát beszéljen velük, 19 éves vagy, semmi közük a szüleidnek a szexuális életedhez.
2/19 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az. A szüleim nagyot csalódnának bennem, ha megtudnák, hogy egy párkapcsolatban élő emberrel volt viszonyom. Nem akarom elveszíteni a bizalmukat.
2012. okt. 6. 14:06
3/19 anonim válasza:
Ha nem akarod elveszíteni a bizalmukat, bele sem kellett volna menned. Mivel belementél, vállald a felelősséget. Mindenki hibázhat, mondd el a szüleidnek (azt is, hogy megbántad). Nem lesz semmi gond, ha normálisak a szüleid, nem fognak kitagadni emiatt...
A pasi meg innentől kezdve nem fog fogást találni rajtad... egyébként az nem zavarja, hogy ha ő kikotyogja a kapcsolatot, akkor a párja is megtudhatja?
4/19 anonim válasza:
Már miért csalódnának benned????
Ez azért nem akkora bűn, te független voltál, ő csalta meg a párját nem te.
5/19 anonim válasza:
Igen, beszélj vele rendesen, mondd meg neki hogy csak tegye, de akkor a barátnője is megtudja kivel is volt. Bár nekem furcsa csaj vagy te, hogy szüzen egy kapcsolatban lévő férfival (!) aki ki tudja hány éves lehet, elveszetted. Hát a te életed. De vállald érte a felelősséget. Remélem nem lesz ilyen lány az életemben.. Ne haragudj.. :/
6/19 anonim válasza:
Nem tudod visszazsarolni azzal, hogy te meg elmondod a párjának? Ha ennyire félsz, akkor egy másik módszer, hogy rátapadsz, állandóan megcsengeted a telóját, és mikor talizol vele, kiábrándítóan viselkedsz, nyitott szájjal eszel, vakarod a fejed, öklendezel, stb. Egy idő után hátha elmenekül.
7/19 Occasion válasza:
Szerintem mond azt neki hogy elmondod a feleségének a történteket ha továbbra is zaklat... ha ez sem válna be én a rendőrséghez fordulnék.
8/19 anonim válasza:
19 éves vagy. a szüleidnek semmi beleszólása nincsen a kapcsolati magánéletedbe. ha a szüleidnek nem tetszik majd a jövendőbelid, akkor dobod? szép jövőd lesz... a szüleid választanak neked férjet... fasza
9/19 A kérdező kommentje:
Őt a párja nem érdekli. Elhagyná miattam. Csak miattam titkoltuk... Úgyhogy ezzel zsarolni én nem tudom...
2012. okt. 6. 14:16
10/19 anonim válasza:
Szerintem három lehetőség van:
1;Te mondod el még ő előtt.
2;Megfenyegeted,hogy te tálasz ki a nőjének.
3;Azt mondod neki(halál lazán,nem aggódva),hogy hát legyen mondja el,és bízol benne,hogy csak a szája volt nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!