Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zaklat a barátnőm mindennap azzal a kérdéssel mit tennék meg érte?
Figyelt kérdés
Mindig olyan helyzetekről beszél ahol verekedésről van szó és ezt mindennap. Miért? Már kezd idegesíteni.2012. jún. 15. 13:47
2/15 anonim válasza:
Szerinted mi mennyivel tudjuk jobban erre a választ mint a barátnőd?
3/15 anonim válasza:
Hát ezt nem lehet tudni, szerintem kérdezd meg tőle.
4/15 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy már idegesít ezzel mintha rendőrségi kihallgatáson lennék.
2012. jún. 15. 13:49
6/15 anonim válasza:
Több romantikára vágyik. Mutasd ki jobban az érzéseid. Azért faggat ilyenekről, mert szeretne egy kis drámát. Lepd meg valamivel, (kicsit nagyobb horderejű dologgal, mint egy szál virág!). Vidd el meglepetés kirándulásra (akár a közelbe is jó, egy szép helyre), ebédeljetek kint a szabadban, és egész nap csak RÁ figyelj! Szerintem szüksége van ilyesmire. Talán nagyon úgy érzed, hogy "minden rendben", ő meg úgy, hogy "soha semmi nem történik" :) Lány vagyok, éreztem már hasonlót. Semmi köze ahhoz, hogy szeretem -e a párom. Csak kell a szokatlan, ami megmozgat! :) Sok boldogságot!
7/15 anonim válasza:
nem hiszi el, hogy szereted őt.
8/15 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam. Azóta már próbálok elbújni tőle mert a hétvégén azt akarja hogy a legbalhésabb helyre menjünk szórakozni és ő azt mondta provokálni fogja a kemény legényeket hogy megnézze hogy tudok bunyózni velük. Szerinte ha fel merek állni egy bunyóra, akkor abból fogja látni hogy szeretem.
2012. jún. 15. 14:07
9/15 anonim válasza:
ÚÚristen már bocs, de nem teljesen százas a csajod... Ha meg összetörnek téged akkor meg Te leszel a hibás... lapátra vele.
10/15 anonim válasza:
Hát ha verekedned kell azért, hogy bebizonyítsd, azt, hogy szereted akkoor valami tényleg nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!