Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátom állandóan zaklat! Mit csináljak?
Évig voltunk együtt, de már hónapok óta nem járunk mert szakítottam vele!Bunkó volt velem mindig, nem törődött velem, nem vállalt fel és mindig azzal jött, hogy nem tudunk találkozni és közös programokra menni, mert neki nincs arra pénze.Amikor meg olyat találtam volna ki amihez nem kell pénz pl: szalonnasütés akkor egyből kifogásokat gyártott, hogy miért nincs kedve ilyeneken részt venni velem.
Aztán miután egy párszor jól megalázott, szakítottam vele. Persze mindenkinek úgy adta be, hogy a szakítás közös megegyezéssel történt!Nap mint nap hívogatott és írogatott, hogy ki akar békülni velem. 12 hét alatt kb 3szor átjött hozzám de mint később kiderült szégyelte magát a családja meg a haverjai előtt, hogy szóba áll velem, és senki nem tudott arról, hogy mi beszélünk!Mert mit gondoltak volna róla, ha megtudják, hogy tartja velem a kapcsolatot..Egy csomószor megfogadtam magamnak, hogy soha többé nem állok vele szóba, de nehéz mivel minden nap hív és írogat!Szerintem általában csak akkor keres ha unatkozik vagy nincs jobb dolga, mert ha hívják valahova azt is elfelejti, hogy létezem!Bulis napokon leszáll rólam, amikor meg nincs semmi akkor megint kezdi elölről, hogy nem akar elveszíteni, meg hogy találkozni akar velem meg ilyenek!Szerintetek ebben az estben csak a számcsere az egyetlen jó megoldás?
miert kellene szamcsere?
egyszeruen ne vedd fel a telefont ha o hiv. Ha letiltja a szamat, akkor ne vegyel fel semmi olyan szamot onnantol kezdve.
egy ilyen paraszttal miert allsz egyaltalan szoba meg mindig?
Igazatok van, bár szerintem számcserével biztosan könnyebb lenne...
Egyébként mit gondoltok miért szórakozik még mindig velem?Én nem keresem sosem a társaságát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!