Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zaklat. Mit tegyek? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat. Mit tegyek? Már rettegek tőle.

Figyelt kérdés
Két hónapja belekezdtem egy kalandba egy párkapcsolatban élő férfival. Néha találkoztunk, de mivel még szűz voltam igazából ez a kapcsolat nem a szexről szólt, hanem kettőnkről. Jól éreztük magunkat, de én még csak 19 éves vagyok, a szüleimmel élek, és iskolába járok. Tudtam, hogy a szüleim sosem fogadnák őt el, és ezt meg is mondtam neki. Nem is volt gond. Viszont mikor meg akartam szakítani vele a kapcsolatot, el kezdett fenyegetni, hogy beszél a szüleimmel. Mondtam neki, hogy ezzel csak engem tesz tönkre, mert nekem sokkal fontosabbak a szüleim, mint ő, és nem akarom, hogy csalódjanak bennem. Nem enged, és félek, hogy beszél a szüleimmel. Nem akarom elveszíteni a bizalmukat és a szeretetüket, de meg akarok szabadulni ettől a férfitól. Segítsetek, mit tegyek?

2012. okt. 6. 14:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*tálalsz
2012. okt. 6. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
szűzqrva
2012. okt. 6. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
amellett kikezdesz egy emberrel akiről tudod hogy felesége van..... qrva
2012. okt. 6. 14:25
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

úgy kell neked minek ri.b.ckodsz párkapcsolatban élő férfival.

"de mivel még szűz voltam igazából ez a kapcsolat nem a szexről szólt hanem kettőnkről."

Kettőtökről? Ha volt neki valakie még, akkor biztosan nem kettőtökről, max hármatokról szólt. Az nem zavart hogy otthon meg az asszonyt dugta? Szüleid miért ne dudhatnák meg? Ne szégyelld azt amit tettél, mert úgyse bántad meg. Egyébként arra nem gondoltál mit érezhet az a másik nő, és hogy te mit éreznél a helyében ha veled ezt tennék? Remélem egyszer téged is megcsalnak, megérdemelnéd.

2012. okt. 6. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
úristen. Nem zaklat. Nem rettegsz tőle. Ne hazudj. Ez csak kétségbeesett vádaskodás részedről, mert félsz hogy elmondja szüleidnek. Mivel zaklat? Csak a beárulástól rettegsz, nem tőle. Ne nagyítsd fel, ne ferdíts.
2012. okt. 6. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:
elhagyná miattad. HAHAHA. 19 évesen hogy lehetsz ilyen buta meg naiv? MINDEN pasi ezt mondja, aki megcsalja a párját valakivel ;)
2012. okt. 6. 14:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Fogadni mernék, hogy ez is valami 35-40 körüli férfi, ez kell nektek fiatal csajoknak, érett,kapcsolatban levő férfi, aztán meg itt sírtok,ha gubanc van. Egyszerű: Nem kell kapcsolatban levő férfival kikezdeni, nem lesz gond.
2012. okt. 6. 16:44
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es. Jó de az őket nem vonzza. Attól sokkal vonzóbb nekik valaki, ha mással is kefél. Ilyenek a nők.
2012. okt. 6. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:
utolsó, ebben van valami.
2012. okt. 6. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!