Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak itt és más helyeken pasik, hogy csúnya vagyok, ezért nem tudok barátnőt találni stb?
"Csupán egy kicsit kevés az önbizalmam! Mégsem sírok itt nap mint nap!
Minden próbálkozásom ellenére is csak a gép marad, meg a maszti!
Magyarázd el nekem h miért?"
Meg is válaszoltad magadnak.
1. Nem próbálkozol eléggé.
2. A netes társkereső és a virtuális dolgok nem számítanak.
3. Messziről süt rólad, hogy egy szerencsétlen balf.sznak tartod magad és ezért így is fogsz viselkedni.
4. Rossz csajoknál próbálkozol.
Kedves fiam, 18-as! mivel ide is beírtad, amit privátban küldtél, ide válaszolok, hátha másnak is tanulságos.
Szerintem előnytelen a szemüveged, a majdnem tarra borotvált haj sem az igazi, nagyon kiemeli az arcvonásaidat. Az a héttörpe szakáll pedig senkinek sem áll jól,mert lehet, hogy szexi borostának szántad vagy nem tudom, minek, de nem lettél tőle férfiasabb.
De a legnagyobb baj, a savanyú arckifejezésed. Ha kedvesen vagy vidáman mosolyognál, elgondolkodnék, hogy "na, nézzük csak, ki ez a fiú", de igazából a pozitív kisugárzást hiányolom. Az első képen úgy nézel, mint akinek kihúzták a fogát, a másodikon meg minden pórusod látszik, olyan közel nézel a kamerához.
Egyáltalán nem vagy ronda, de szép se. Ez adottság, ahogy mások már írták, de apró dolgokkal lehet javítani a helyzeten. Esetleg még ajánlanék valami olyan arclemosót vagy krémet, ami mattítja az arcbőrt, a tiéd kicsit fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!