Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a mai pasik, sokkal inkább barátnőt, mint a mai nők pasit?
Hát én ezt nem így vettem észre!
Épp ugyanannyi nőt és pasit látok aki komoly kapcsolatot szeretne, és épp annyit aki nem.
28/f
Hát a nők kb annyira szingli tipusuak,hogy mindenkivel lefekszenek csak nem jönnek össze vele és ezt baráti szexnek hívják szóval elég undorító faj.
A férfiak meg szeretnének normális kapcsolatot,de nincsenek hozzá normális nők.Persze vannak kivételek.
a nők mindenkivel lefekszenek, aztán nem kezdeményeznek velük kapcsolatot .. akkor kikkel fekszenek le? ennyi erővel a férfi nem kezdeményezi. még ekkora fasságot
amúgy feminizmusnak hívják, már nagyon sikerült mindenkibe belesulykolni
ma 19:28
EGyetértek, annyi módosítással, hogy a nőknek midnig jut szex, de csak a legjobb pasikkal fekszenek le, így aztán sok kedves, rendes pasi nem csak barátnőhiányban, de szexhiányban is szenved, a nők cska nevetnek, mert nekik szex úgyis jut és az a lényge, hiába is álszenteskednek itt sokan, főleg a nők közül. Sok férfinek meg se szex, se kapcsolat nem jut és ebbe őrülnek bele. Én is így vagyok, nem tagadom, ha legalább szexkapcsolatom lenne már is jobban érezném magamat, ahogy a nők is attól boldogok, hogy sok jó pasival megdugatták magukat. Lehet lepontozni, de így működik az ember, a vágyai, ösztönei hajtják. A nők sem szentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!