Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak olyan pasikkal lehet találkozni, akiknek a középpontban a sex áll és laza kapcsolatot, vagy szeretői viszonyt akarnak? Miért nem akarnak barátnőt és miért élik meg kötöttségnek a párkapcsolatot?
Tapasztalataim szerint minden pasi egy nagy fax, aki csak a farka után tud menni. 24/L
De talán, azért mert a mai világban már mindenki ( nő, férfi) annyit csalódott, hogy jobbnak látja, ha van egy kötöttségek nélküli kapcsolata, ami tudja, hogy nem jár "fájdalommal".
FFi vagyok és csak szólok, hogy a nőkben (is) van a hiba! :D :D :D
A következő okok miatt:
1, A nők előnyben részesítik azokat a pasikat, akiknek van/volt már párjuk, "használt, de már bizonyított" alapon. (Ezt nem én mondom, nem is az ujjamból szoptam ki, olvastam.) ;)
2, A férfiak, bár alkatilag nem monogámok, tehát belefér nekik a több párhuzamos kapcsolat, azért elég nagy számban lusták és kedvelik a biztonságot is. Tehát jó az, ha van egy állandó nő, aki mellé sokan bevállalják a kalandot is. Ők nyilván csak erre hajlanak, a váltás macera.
3, Akiknek pedig még nincs párjuk, és egyelőre nem is akarnak laza szexnél többet, azoknál is lehetnek az okok sokfélék. (Nem érzi magát elég felnőttnek, még élni akar; még nem választott, csak próbálkozik; nem párt keres hanem pót-anyucit; lélekben még gyerek stb.)
A kötöttséget azért élik meg kötöttségként, mert az. Ezen nincs mit ragozni, a helyes kérdés, hogy melyik pasi mekkora kötöttség mellett érzi még jól magát? Ez nyilván egyénileg különböző.
Lehet ezen fanyalogni, akár vitatkozni is, ez az én meglátásom, 41 évesen.
Ha azonban valaki hajlandó belegondolni, és belátni, hogy a fentiekben ott van igazság, akkor tényleg annak a korábbi válasznak van igaza, hogy rossz helyen keresed, illetve Te választasz állandóan ilyen pasikat! (Sajnos akkor felmerül az is, hogy hol a "jó hely"? Mert jön a másik bölcsesség, miszerint a jó pasik már mind foglaltak vagy melegek. Ami visszavezet a kérdés elejére, hogy a jó pasi...) :)
A világ nagy és vannak benne másfajta pasik is. (Igaz, hogy általában már foglaltak.) Na jó, nem ragozom tovább! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!