Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem, hogy a sok csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hogy a sok csúnya pasi hogyan tudott szép barátnőt szerezni, ha nekik megy, akkor nekem is sikerülnie kell, igaz?

Figyelt kérdés
Lesz egy szép lány, akivel randizom nem soká, de még nem látta milyen csúnya vagyok, sajnos nem a tipikus helyes, jó pasi kategória, de én amúgy is a személyes ismerkedések híve vagyok, valahogy tarolnom kéne nem vonzó külsőm ellenére is, csak nem tudom, hogy mi a csúnya, lányoknál sikeres fiúk titka. Talán ők bátrak és megmerik a lányt csókolni, megfogni a kezét vagy olyat mondanak, amitől elolvadnak a lányok vagy mi a titkuk?

2012. okt. 11. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Semmilyen titkuk nincs. Jóképűek, csak te irigységből csúnyának látod őket.
2012. okt. 11. 13:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem tényleg csúnyák, meg tudom különböztetni ki a jóképű és ki a csúnya. Én is csúnya vagyok, nagy orr, nem arányos arc és a testem sem egy adoniszé, mondjuk rendszeresen edzem, csak nem a kigyúrós módra.
2012. okt. 11. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Na linkeljél már akkor egy ilyen srácot a nőjével...erre kíváncsi vagyok.

Egy jó csaj a közelébe sem enged egy olyan pasit, randizni sem fog vele nem hogy még engedje magát megcsókolni...hol álmodtad te ezt ? :D

Elolvadni pedig nem a szavaktól szoktak, hanem a srác jóképűségétől.

2012. okt. 11. 13:27
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Van egy titka. Most elárulom. Leopárd mintás tangácskában kell rúd dance-t nyomni a lány előtt. Ez az egyetlen esélye a csúnya pasiknak.
2012. okt. 11. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Gondoltál már rá, hogy nem a külső miatt vannak együtt? Hogy esetleg nem minden az, amit látsz?

Lehet, hogy a lány buta mint a tök, ezért jóképű, értelmes srác nem áll le vele? Lehet, hogy a srác kedves, aranyos és a tenyerén hordozza a lányt, és ezért van vele?

24/N

2012. okt. 11. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
14%

Utolsó nyomorék vagy.

Mióta érdekel az bárkit is hogy a csaj buta ?

Az a fontos hogy néz ki.

2012. okt. 11. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó: jaja amúgy én is erre gondoltam, csak képletesen fogalmaztam meg
2012. okt. 11. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
5%

Ja és mit gondolsz, hogy egy jó nő, akinek minden ujjára akadna 1 jóképű pasi, majd pont az fogj a külsőt figyelmen kívül hagyni.

Na ne nevettess...

2012. okt. 11. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát, képzeld el, istentelen buta lánnyal hosszú távon nem állnak le a pasik, mert nem bírják az ostobaságot.
2012. okt. 11. 14:19
 10/12 Theodorik84 ***** válasza:
78%
Elmegy veled randira, és még izgulsz? Add magadat, ha bejön a lánynak akkor bejön, ha meg nem akkor így jártál. Bátorság a csókhoz??? Max. elhajol vagy pofonvág és többé nem találkoztok, ha meg hagyja magát akkor minden szép és jó.....Segítek: magabiztosság a titkunk, és nem a siránkozás....28/F
2012. okt. 11. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!