Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csúnya pasi, aki sikeres a lányoknál?
Lány vagyok, de volt egy csúnya pasim. Mondjuk akkor még nem voltam vmi nagy szám, de azért jól kijöttünk.
Nem tudom ez számít e a kérdés szempontjából.
Én lány vagyok, de válaszolok.
Nekem egy olyan pasi a szerelmem, aki csúnya és kicsit kövér is, számítógéépfüggő és ráadásul munkanélküli is egy ideje, ja és idősebb is.
Nagyon imádom őt :) A barátaim egyszerűen nem értik, hogy miért ő kell nekem, mondjuk én sem, de ez van :)
Talán azért, mert bármiről tudunk beszélgetni és érzem, hogy törődik velem. :)
"Gazdag vagyok, most se dolgozok, hanem itt osztom az észt, lehurrogok, de leszarom, mert gazdag vagyok és a barátnőm gyönyörű, persze, biztos megcsal a szerelmével, de én akkor dugom meg, amikor kedvem van hozzá, mert gazdag vagyok"
Az én szememben ez nem siker. Vegyük kritériumnak a továbbiakban, hogy csak az számít sikeresnek, akinek azért van szép nője, mert az szereti/vonzódik hozzá, nem a haszonért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!