Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan csúnya pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan csúnya pasi, aki sikeres a lányoknál?

Figyelt kérdés
Mindig megy az elméleti vita, de talán egyszerűbb, ha konkértumokról beszélünk. Szóval, ha tényleg csúnya vagy, nem vonzó az arcod vagy a tested, és mégis van/voltak szép barátnőid, akkor írd le kérlek, és azt is, hogy hogyan sikerült, mit kellett tenned hozzá. Csak őszinte és normális válaszokat kérek, köszönöm.
2012. jan. 2. 14:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már csúnyácskább pasim, kicsit mackós, szemüveges, kocka :) Nála az volt a megnyerő, hogy mindig megnevettetett, sokat tudtunk beszélgetni, megértő volt, mindig számíthattam rá.. és ráadásul okos is :)

Szóval szerintem az a kulcs, hogy vicces legyél, közvetlen, támoasd, bátorítsd, vigasztald meg ha baja van.. Engem mindig megölelt, ha szomorú voltam, és pont így csattant el az első csók. :))

22L

2012. jan. 2. 14:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Azért nem véletlen, h összesen 2 választ írt olyan, akire a kérdés vonatkozik, abból 1 kifejezetten azért, mert gazdag, és a másik is megemlítette h nem csóró. Ennyit arról, h mi számít a lányoknak.
2012. jan. 2. 15:02
 13/21 anonim ***** válasza:
2012. jan. 2. 15:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja, drága 62 (már csak 62?!) százalékoska: valószínű, hogy a tizenötmillió magyar közül olyan húsz-harmincnál többen olvasták ezt a kérdést :D Nem éppen reprezentatív a minta.
2012. jan. 2. 15:05
 15/21 A kérdező kommentje:
SP és Fluor nem csúnyák a szó szoros értelmében véve. Emellett híresek, tehát még ha azok lennének is sikeresek lennének.
2012. jan. 2. 15:09
 16/21 anonim ***** válasza:
15:05 De itt sincs ellenpélda, mint ahogy sehol máshol :P
2012. jan. 2. 15:45
 17/21 anonim ***** válasza:

"Ész, humor, magabiztosság.

A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad."

Ezt azért írtam mert volt dolgom sok szép lánnyal, pedig szerintem csúnya vagyok. Én úgy érzem nem számított egyiknek sem a pénzem, mert nem volt. :) Nem értem miért kell idióta általánosításokat kitalálni csak azért mert csúnya valaki, ráadásul nyomorult is és ezért nem volt még soha nővel dolga. Persze ettől függetlenül a nők 95 százaléka eszetlen, közönséges, álszent ribanc...DE NEM MIND.

2012. jan. 2. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt kifejezetten csúnya szerelmem.

Iszonyú humora volt és félelmetes esze :) Imádtam. Engem a művelt, okos férfiak mindig is lenyűgöztek. Tisztelt engem, amiért én is okos vagyok (nem hencegés, ezt ő mondta), ezt még jobban szerettem benne :)

Egyáltalán nem érdekelt hogy néz ki, pedig kövér volt, és rettenetesen ronda volt az arca.

2012. jan. 2. 17:40
 19/21 Hapci01 válasza:

igen.

43 / Quasimodo

2012. jan. 3. 13:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Èn nö vagyok, állítólag szép, a jobb napjaimon én is szépnek látom magam.

Voltam már szerelmes olyan férfiba, aki egyáltalán nem jóképü, jnem jó testü, és mégcsak pénze sem volt.

A kisugárzás az, ami megfog. Ha valaki kívül szép, de amúgy nincs benne semmi, az nálam nem jelent semmit. Az elsö randira elmegyek, aztán csá.

Szóval legyen kisugárzása, legyen titokzatos, legyen valami kihívás, ha tetszem neki ne heverjen azonnal a lábaim elött. Èreznem kell, hogy kihívást jelent. Dettó mint fordítva. Ha a férfi kihívást lát a nöben, akkor addig teper, amíg meg nem szerzi. Ès minnél nehezebben adta magát, annál jobban meg fogja becsülni. Az ilyesmi fordítva is igaz.

Szerintem a kevésbé elönyös külsejü (és nem milliomos) férfiak, akiknek ráadásul kisugárzása sincs, taktikával össze tudnak szedni szép lányokat. Ezért biztos lesznek, akik lehurrognak, meg lepontoznak. De ahogy én látom, ha a lány nagyon szép, akkor a pasi ne éreztesse vele, h fúúú de jó csaj. Ne legyen nagyon lenyügözve, dícsérje meg, de ne vágja magát hanyatt. hívja el valahova, akár csak sétálni, és ha a lány igent mond, akkor onnantól kezdve csak okosan kell játszmázni. Pl. barátként bánjon vele. Ha a csaj azt érzi, hogy a pasi nem akar töle semmit, akkor fel fogja csigázni a fantáziáját... Leköti a gondolatait, hog miért nem kell ennek a pasinak... hiszen ö általában mindenkinek kell! A férfi megválogatja, hogy ki az a nö, akit maga mellett szeretne tudni, és mi, ö nem ér fel addig??? annyit morfondírozik róla, hogy észre sem veszi, és belézúg. Ès lám, megfordult a kocka, és a lány azt hiszi, hogy ö hálózta be a férfit, közben meg fordítva... Csak nem szabad, h elszaladjon a ló, nem szabad behódolni a férfinak. kicsit tovább kell játszmázni, tovább kell tartania a távolságot a pasinak. Aztán úgyis érezni fogja a férfi, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor jobban meg lehet mutatni a személyiség rejtett kis zugait, így megismertetni az igazi énnel... bocs ha kicsit értelmetlenül fejtettem ki a véleményem, és nem volt elég konkrét, de gondoltam kifejtem amit gondolok.

2012. júl. 2. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!