Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK, Mi kell egy sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hakachi kérdése:

LÁNYOK, Mi kell egy sikeres első randihoz?

Figyelt kérdés

Van egy lány suliban aki nagyon tetszik sokat szoktunk beszélni és elhívtam moziba a lány igent mondott.

Ötleteket szeretnék hogy nektek lányoknak mi tetszik egy első randin ötleteket tippeket kérnék.

Bocs ha hülyén van fogalmazva. F/15

2011. dec. 23. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:

hát a mozi első randinak elég rossz ötlet, az inkább már olyankor kell mikor unjátok egymást...

ajánlottam volna esetleg egy ebédet, egy vacsorát, egy sétát...

moziban nem igen tudod megismerni a csajt, és ő sem téged...

2011. dec. 23. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:

igaz nem vagyok lány de ezt javasoltam vna...

előző vagyok

17/F

2011. dec. 23. 18:39
 3/7 anonim válasza:

Szia! Szerintem próbálj meg nyugodtnak tűnni, hiszen a magabiztosságnál nincs vonzóbb ;) Természetesen előtte moss fogat, csináld meg a hajad és legyen kellemes illatod, hogy a moziban hozzád akarjon bújni ;) de gondolom nem erre a részére vagy kíváncsi. Nekem személy szerint fontos, hogy a fiú ne késsen. Amikor a párommal volt még anno az első randink, kaptam tőle egy kis apróságot (finom csoki) ami nagyon jól esett, mivel köztudottan imádom a csokit :) Találkozzatok jóval a film előtt, hogy beszélgetni is tudjatok. Figyelj arra, hogy te is beszélj, de őt is hagyd szóhoz jutni. Az első randin a fiúnak illik fizetni. Ha van rá lehetőség kísérd haza, ez nagyon romantikus tud lenni :)

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, remélem azért van benne valami hasznos :D

Remélem jól fog sikerülni a randitok :) ne felejtsd, ha nem tetszenél neki, nem mondott volna igent a randira ;)

2011. dec. 23. 18:43
 4/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy a mozi nem túl jó ismerkedő hely de sokat szoktunk beszélni és ismerjük egymást és hirtelen a mozi volt az első ami eszembe jutót
2011. dec. 23. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
a tippeket észben tartom ^^
2011. dec. 23. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
pénz.kocsi. ékszer és pia, hogy gerincrevágjad
2011. dec. 23. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
azt hogy elmondod neki mekkora gyökér szerencsétlen alak vagy hogy nem tudsz randizni és gyk-n kérdezel és utána meg bocsánatot kérsz hogy még meg nevettetni sem tudod mert olyan gagyi vagy. ezeket mind elmondod őszintén akkor el fog csodálkozni wáóóó ki ez a fickó teeee? próbáld ki tuti nyerő tipp ha nem akkor improvizálj de ne legyél 50ftos
2011. dec. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!