Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, Mi kell egy sikeres első randihoz?
Van egy lány suliban aki nagyon tetszik sokat szoktunk beszélni és elhívtam moziba a lány igent mondott.
Ötleteket szeretnék hogy nektek lányoknak mi tetszik egy első randin ötleteket tippeket kérnék.
Bocs ha hülyén van fogalmazva. F/15
hát a mozi első randinak elég rossz ötlet, az inkább már olyankor kell mikor unjátok egymást...
ajánlottam volna esetleg egy ebédet, egy vacsorát, egy sétát...
moziban nem igen tudod megismerni a csajt, és ő sem téged...
igaz nem vagyok lány de ezt javasoltam vna...
előző vagyok
17/F
Szia! Szerintem próbálj meg nyugodtnak tűnni, hiszen a magabiztosságnál nincs vonzóbb ;) Természetesen előtte moss fogat, csináld meg a hajad és legyen kellemes illatod, hogy a moziban hozzád akarjon bújni ;) de gondolom nem erre a részére vagy kíváncsi. Nekem személy szerint fontos, hogy a fiú ne késsen. Amikor a párommal volt még anno az első randink, kaptam tőle egy kis apróságot (finom csoki) ami nagyon jól esett, mivel köztudottan imádom a csokit :) Találkozzatok jóval a film előtt, hogy beszélgetni is tudjatok. Figyelj arra, hogy te is beszélj, de őt is hagyd szóhoz jutni. Az első randin a fiúnak illik fizetni. Ha van rá lehetőség kísérd haza, ez nagyon romantikus tud lenni :)
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, remélem azért van benne valami hasznos :D
Remélem jól fog sikerülni a randitok :) ne felejtsd, ha nem tetszenél neki, nem mondott volna igent a randira ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!