Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamik, a "sikeres" ciklusba...

Kismamik, a "sikeres" ciklusban milyen volt a bőrötök? Csúnya pattik kezdenek kijönni rajtam. A 24-ik napon vagyok. Akkor most se sikerült?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
éppen munkában voltam,már káésett a menszim.erre munkatársnőm:te tuti terhes vagy.nem azért mondta mert késett,hanem mert érezte.ááá,mondom neki hülyeség.csak rá kellett nézni az arcomra.pont mintsz menszi előtt,csúny pattikkal.mondom is a csajszinak,mire ő:ez nem jelent semmit.másnap pozit teszteltem.
2009. okt. 25. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Én tini koromban is nagyon szerencsésekhez tartoztam..........alig volt rajtam pattanás. Ez a későbbiekben csak jobb lett, és minden túlzás nélkül állíthatom, hogy nagyon szép bőröm volt.

Abban a ciklusban amikor a Babám összejött elég sok pati kijött rajtam, ez azóta sokkal durvább. Jelenleg úgy nézek ki, mint egy tini lány. Tele a homlokom, állam, orrom és az arcom.............de nem érdekel, mert Babás vagyok.

Ja és egy ellenpélda. Sógornőm világéletében nagyon patis volt. Amikor terhes lett, mind elmúlt.

Szóval szerintem ez nem mérvadó.

Sok jót, sikeres hónapot kívánok.

Üdv: 18 hetes km

2009. okt. 25. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kb a 24.napon lett gyanús,hogy olyan randa pattanások kezdtek kijönni rajtam,mint még soha!Drukkolok,hogy Te is azért rügyezel:))
2009. okt. 25. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem minden menszi előtt tele van az arcom pattanással azóta mióta abbahagytam a fogamzásgátlót. :( Úgy hogy szerintem nekem ha terhes leszek el fog múlni, mert az is hasonló hormon, mint a gyogyi. Sok sikert a baba projekthez. :)
2009. okt. 25. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első trimeszterben rengeteg pattim volt.
2009. okt. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!