Akinek egy sikeres ciklusban mellfájdalma is volt, mikor kezdődött egészen pontosan?
Ovuláció után közvetlenül már lehetett kicsit érezni izomlázszerűen két oldalt és úgy erősödött fokozatosan? Vagy csak a nemjött mensi előtt lehetett érezni?
Olyan érzetetek volt-e, hogy "teltebb" lett? Tehát nem nagyobb, hanem csak teltebb más formájú?
És még1 kérdés: Alhasi feszülés érzetet/kis nyomást mikortól éreztetek? Ovuláció után mikortól?
Kedves első válaszoló!
Én tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy ki mit érzett, hogy érezte, és mikortól.
Ez tapasztalat! Én kb. a nemvárt körül kezdtem érezni, de fájdalom nem volt, csak feszült!
De attól félek,hogy ha most azt írja valaki,hogy neki már szeretkezés után egy nappal fájt, akkor te abba kapaszkodsz bele. Ergo tök mindegy,hogy ki mit ír!
Köszi
Nem kapaszkodok bele.
Én most ovu után vagyok 6 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!