Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt már nem hiszem el, eddig nem zavart, de egyre több az ilyen kérdés, mi van velük, miért rinyálnak folyton?
Az első tíz ilyen kérdés,amit láttam,nem zavart,nem olvastam el,de szinte már minden órába jönnek az ilyen jellegű kérdések!
"csúnya pasi miért nem talál nőt?"
"csúnya lányoknak miért van jó pasijuk,csúnya pasiknak miért nincs jó nőjük?"
"csúnya pasi találhat az életben valaha jó nőt?
"csúnya pasi vagyok,mit tegyek?"
Nekem is volt már olyan párom,akit mások csúnyának tartottak,mondták hogy nem illünk össze,de boldog voltam.
Szerintem ezeknek a pasiknak tuti hogy nem csak a külsejükkel van gond.
Na meg jönnek a folyamatos általánosítással,hogy azért nincs párjuk,mert az összes lány felszínes.
De van olyan kérdező is,aki kijelenti,hogy neki csúnya lány nem kell,csak jó csaj!
Akkor ők nem azok?
Nem igazán értem ezeket az embereket.
A hasonló kérdésekre gondolok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35256..
Igazából már nem is érdemes az ilyen kérdésekkel foglalkozni.Átfutsz rajta és ennyi.Sok felszínes kétszínű ember van itt.
Kár ezen idegeskedni.Sok olyan kérdést tesznek fel amit nem is kéne feltenniük ha kicsit gondolkoznának.
Kihal az életből az önálló döntés,gondolkodás.akarat
Igen,pont erre gondolok!
Tökéletes barátnőt szeretnének,csak épp ők meg nagyon messze
vannak a tökéletestől.
Szerintem ezek igazából nem is komoly kapcsolatot szeretnének,hanem csak dugni egyet a pasik által jó csajnak tartott lányok egyikével,hogy aztán a barátoknak lehessen mivel dicsekedni.
az 1.nek írtam!
2 jó,ok értem én,nem foglalkozni vele,de csak kíváncsiságból érdekel,hogy ez miért van így
"lányok közül viszont mindenki az."
Megint egy paraszt,aki általánosít!
Neked sincs barátnőd,gondolom.
Vajon miért?
Fogd már fel,hogy nem a kinézettel van baj!
Hanem a felfogással,és a megnyilvánulással.
Haggyuk már ,hogy tökéletest akarunk.
Nekem sem volt még barátnőm pedig elvileg jól nézek ki.
Annyi igényem van külsöre hogy ne legyen kövér és legyen szép az arca.
Ha ez neked a tökéletes akkor nagyon buta vagy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!