Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt már nem hiszem el, eddig nem zavart, de egyre több az ilyen kérdés, mi van velük, miért rinyálnak folyton?
Az első tíz ilyen kérdés,amit láttam,nem zavart,nem olvastam el,de szinte már minden órába jönnek az ilyen jellegű kérdések!
"csúnya pasi miért nem talál nőt?"
"csúnya lányoknak miért van jó pasijuk,csúnya pasiknak miért nincs jó nőjük?"
"csúnya pasi találhat az életben valaha jó nőt?
"csúnya pasi vagyok,mit tegyek?"
Nekem is volt már olyan párom,akit mások csúnyának tartottak,mondták hogy nem illünk össze,de boldog voltam.
Szerintem ezeknek a pasiknak tuti hogy nem csak a külsejükkel van gond.
Na meg jönnek a folyamatos általánosítással,hogy azért nincs párjuk,mert az összes lány felszínes.
De van olyan kérdező is,aki kijelenti,hogy neki csúnya lány nem kell,csak jó csaj!
Akkor ők nem azok?
Nem igazán értem ezeket az embereket.
A hasonló kérdésekre gondolok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35256..
Sajnáltatjuk magunkat.
Amúgy,Mivel sokszor kikosaraztak minket, és mindenhol azt hallani, és olvasni, a nőktől, hogy- így jópasi, úgy helyespasi-... vagy -fúj ezt még bottal sem piszkálnám- és ezvégett belénk rögződött, hogy nektek csak a helyes fíú kell. Én is egy időben tettem fel ilyen kérdéseket, csak mostanra el sikerült fogadnom, hogy vannak álmok, amiket kénytelenek vagyunk feladni. Míg másnak egy sportkocsi, vagy egy gyémántgyürű, addig nekünk a szerelem az.
Bár a részemről nem csak a kinézet, hanem mert -nem vagyok elég férfias- inkább tulzottan is romantikuságom végett nem lehet barátnőm. 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!