Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt már nem hiszem el, eddig nem zavart, de egyre több az ilyen kérdés, mi van velük, miért rinyálnak folyton?
Az első tíz ilyen kérdés,amit láttam,nem zavart,nem olvastam el,de szinte már minden órába jönnek az ilyen jellegű kérdések!
"csúnya pasi miért nem talál nőt?"
"csúnya lányoknak miért van jó pasijuk,csúnya pasiknak miért nincs jó nőjük?"
"csúnya pasi találhat az életben valaha jó nőt?
"csúnya pasi vagyok,mit tegyek?"
Nekem is volt már olyan párom,akit mások csúnyának tartottak,mondták hogy nem illünk össze,de boldog voltam.
Szerintem ezeknek a pasiknak tuti hogy nem csak a külsejükkel van gond.
Na meg jönnek a folyamatos általánosítással,hogy azért nincs párjuk,mert az összes lány felszínes.
De van olyan kérdező is,aki kijelenti,hogy neki csúnya lány nem kell,csak jó csaj!
Akkor ők nem azok?
Nem igazán értem ezeket az embereket.
A hasonló kérdésekre gondolok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35256..
65%
és még nem találtál barátnőt magadnak
a gyakszi előtt sírva,valószínű én sem találnék
nincs lehetetlen,csak tehetetlen
100 kilós pasit is láttam szép csajjal járni,ja,és nem volt pénzes pasas!
hagyjál már a hülyeségekkel,mondom h rinya!
Van 1 kis probléma,nem sirok egyáltalán,nem tudom miböl gondolod ezt.
Amugy meg élőben is meg neten is elég aktivan probálkozom,szoval ne tévessz össze a kedves debreceni barátunkkal.
Azért kicsit nevetséges vagy hogy egyböl rámondod azokra akiknek nem volt barátnőjük,hogy tehetetlen b alfaszok és semmit se tesznek érte csak rinyálnak.
közben meg nem is látod a tényeket(hogy én pl sokat probálkozom,de nem fogok olyannal összejönni aki nem tetszik külsöre és belsöre is.)
"Na meg jönnek a folyamatos általánosítással,hogy azért nincs párjuk,mert az összes lány felszínes."
Ja igen és akkor ki is általánositgat?!(te)
Szóval jó lenne ha leállnál az általános elméleteddel hogy csak rinyálnak ezek a fiuk akiknek nem volt még senkijük.
De unintelligens vagy,ugye sosem fogod megérteni hogy miért jön össze!
kevés vagy ember!
ennyi!
"De unintelligens vagy,ugye sosem fogod megérteni hogy miért jön össze!
kevés vagy ember!
ennyi!"
Jézusom,én vagyok unintelligens?Nézz már rá a megnyilvánulásodra amit most irtál.
Szerintem te nagyon buta lehetsz ,ha azt se tudod felfogni amit irtam.
"egyszerüen nem találtam megfelelönek öket."
na jó,most látom csak be igazán,hogy lóval kártyázok
megint a tipikus sötét "én vagyok kiakadva" szöveg
úgy beszélek,ahogy a hozzád hasonlóakkal kell(nem,nem azért mert csúnya vagy)
Hozzám hasonloakkal mi?
Gratulálok soroljál be a kis elképzelt kategoriádba,csak az a probléma hogy nem tartozom a rinyafiuk közé.
Engem is zavarnak a rinyálos kérdések ,de egyszerüen irok hozzá egy választ hogy be kéne fejezni és kész.
És nem irok ki még 1 kérdést feleslegsen erre(mint te).
Ennyit erről debil spammerkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!