Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha kopaszodok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kopaszodok 25 évesen eléggé, de szeretnék barátnőt? Csúnya fiúkat miért szólja le itt mindenki, hogy bennük van a hiba

Figyelt kérdés
Jól öltözöm, sportolok is, de az arcom nem helyes. Azt mondta mindenki, hogy jó öltözettel és sportos testalkattal lehet ezt helyettesíteni, de ez nagy hazugság. A másik pedig az, hogy a csúnya fiúkat leszóljátok, hogy az ő hibájuk, hogy nem tudnak barátnőt szerezni, pedig ez nagyon nem így megy. Lehet bennük is van hiba, de ennyi visszautasítás nem biztos, hogy az ő hibájuk, hanem a lányok pokoli nagy igényeinek a sara, amit a fiúkkal szemben támasztanak meggondolatlanul. A lécet megugrani pedig a helyes pasiknak lehet csupán, vagy olyannak aki a legnagyobb dumás.
2012. szept. 17. 13:40
1 2
 1/16 Hunter92 ***** válasza:
81%

"...vagy olyannak aki a legnagyobb dumás."

Megválaszoltad a saját kérdésed. Bár ez kíván némi kiegészítést. Nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan. A kisugárzásod és a testbeszéded rengeteget számít. Csak akkor fogja magát jól érezni veled egy csaj, hogy ha te is jól érezed magad a bőrödben. El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy és szeretned kell magad. Ez érződni fog a viselkedéseden, vidámabb, felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb leszel. Pontosan ezek a "nagy dumás" srácok jellemzői. És ehhez nem kell, hogy jól nézz ki. Én ezért szoktam mondani, hogy akit minden nő elutasít, az csakis magára vethet, mert a személyiségével tudná kompenzálni a külsejét, ha energiát és időt fektetne a fejlődésbe, de nem tesz semmit, inkább kifogásokat keres.

2012. szept. 17. 13:47
 2/16 A kérdező kommentje:
De ha valaki nem születik nagydumásnak akkor meg van lőve. Ezt nehéz fejleszteni és csak kis mértékben lehet. Én hiába vagyok intelligens és nagyobb a szókincsem a 3 megszerzett diploma után mint a legtöbb embernek, de nők közelében leblokkolok és nem tudok semmit sem mondani.
2012. szept. 17. 13:54
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem add fel a csajozást, semmi értelme energiát fektetni ebbe 25 évesen. 24 évesen én is hasonló állapotban vagyok, hogy nők közelében nem tudok jól megnyikkanni, ezért utálnak, mint a sz*rt. Megyek prostituálthoz, mert számomra képtelenség normális úton nőt szerezni.
2012. szept. 17. 14:00
 4/16 Hunter92 ***** válasza:
89%

"De ha valaki nem születik nagydumásnak akkor meg van lőve."

Senki nem születik annak.

"Ezt nehéz fejleszteni és csak kis mértékben lehet."

Ennek a kijelentésednek semmi alapja nincs, nem is értem, honnan veszed. Régen én sem voltam jó a nőknél. Nem tudtam, hogy kell beszélni, bánni velük és az élet más területein sem voltam igazán sikeres, csak a tanulásban, de középiskolában, apám halála után, az se ment (elég mély depresszióba zuhantam). Elolvastam pár önfejlesztő könyvet és még többet, ami a nőkről és a csajozástól szól. Ma már sikeres vagyok a nőknél és minden másban is, amihez hozzákezdek. Kiegyensúlyozott és boldog vagyok, bármit csinálok, bármi történik velem. A csajozás, mint minden szociális készség tanulható és fejleszthető. Senki nem úgy születik, hogy tudja, mindenkinek meg kell tanulnia.

2012. szept. 17. 14:03
 5/16 Mi közöd Tőle ***** válasza:
72%

Szűz vagy mint a friss hó? Úgy nehéz lehet csajozni. Nincs mese öregem, ha adottak azok a dolgok amiket leírtál, akkor embereld meg magad, szálljanak le a golyóid és csábíts el egy nőt. Nem lehet túl nehéz dolgod, ha mindazok amiket írtál, igazak.

Nem olyan nehéz dolog beszélni egy csajjal. A legegyszerűbb, ha neten ismerkedsz. Szervezel randit, elmész, beszélgetsz... Nem kell sok találka hozzá, hogy legyen barátnőd szerintem. Persze ne 10+os lányoknál próbálkozz, mert azoknak már kell az önbizalom is elég rendesen.

2012. szept. 17. 14:03
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

,,Nem olyan nehéz dolog beszélni egy csajjal."

Peeersze, nem olyan nehéz dolog...kb. lehetetlen azoknak, akik nem értenek ehhez.

2012. szept. 17. 14:05
 7/16 Hunter92 ***** válasza:
89%
A baj csak az, hogy akik nem értenek ehhez, azok nem veszik a fáradtságot ahhoz, hogy értsenek hozzá, hanem keresik a kifogásokat. Nem értem az ilyen embereket, sírnak, amiért nem megy valami, de semmit nem tesznek a változásért.
2012. szept. 17. 14:07
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerűen születni kell a kíváló beszédkészségre, nem lehet ezt csak úgy csitt-csatt elsajátítani.
2012. szept. 17. 14:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves korára kialakul az embernek egy olyan személyisége, amin nem fog tudni változtatni. Tizenévesen lehetséges, később pedig már képtelenség.
2012. szept. 17. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
nincs a kopaszodásban semmi. vannak lányok, akiknek ez még be is jön.
2012. szept. 17. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!