Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kopaszodok 25 évesen eléggé, de szeretnék barátnőt? Csúnya fiúkat miért szólja le itt mindenki, hogy bennük van a hiba
"...vagy olyannak aki a legnagyobb dumás."
Megválaszoltad a saját kérdésed. Bár ez kíván némi kiegészítést. Nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan. A kisugárzásod és a testbeszéded rengeteget számít. Csak akkor fogja magát jól érezni veled egy csaj, hogy ha te is jól érezed magad a bőrödben. El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy és szeretned kell magad. Ez érződni fog a viselkedéseden, vidámabb, felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb leszel. Pontosan ezek a "nagy dumás" srácok jellemzői. És ehhez nem kell, hogy jól nézz ki. Én ezért szoktam mondani, hogy akit minden nő elutasít, az csakis magára vethet, mert a személyiségével tudná kompenzálni a külsejét, ha energiát és időt fektetne a fejlődésbe, de nem tesz semmit, inkább kifogásokat keres.
"De ha valaki nem születik nagydumásnak akkor meg van lőve."
Senki nem születik annak.
"Ezt nehéz fejleszteni és csak kis mértékben lehet."
Ennek a kijelentésednek semmi alapja nincs, nem is értem, honnan veszed. Régen én sem voltam jó a nőknél. Nem tudtam, hogy kell beszélni, bánni velük és az élet más területein sem voltam igazán sikeres, csak a tanulásban, de középiskolában, apám halála után, az se ment (elég mély depresszióba zuhantam). Elolvastam pár önfejlesztő könyvet és még többet, ami a nőkről és a csajozástól szól. Ma már sikeres vagyok a nőknél és minden másban is, amihez hozzákezdek. Kiegyensúlyozott és boldog vagyok, bármit csinálok, bármi történik velem. A csajozás, mint minden szociális készség tanulható és fejleszthető. Senki nem úgy születik, hogy tudja, mindenkinek meg kell tanulnia.
Szűz vagy mint a friss hó? Úgy nehéz lehet csajozni. Nincs mese öregem, ha adottak azok a dolgok amiket leírtál, akkor embereld meg magad, szálljanak le a golyóid és csábíts el egy nőt. Nem lehet túl nehéz dolgod, ha mindazok amiket írtál, igazak.
Nem olyan nehéz dolog beszélni egy csajjal. A legegyszerűbb, ha neten ismerkedsz. Szervezel randit, elmész, beszélgetsz... Nem kell sok találka hozzá, hogy legyen barátnőd szerintem. Persze ne 10+os lányoknál próbálkozz, mert azoknak már kell az önbizalom is elég rendesen.
,,Nem olyan nehéz dolog beszélni egy csajjal."
Peeersze, nem olyan nehéz dolog...kb. lehetetlen azoknak, akik nem értenek ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!